RX 580 nasıldır?

Fiyatı 1500 bandındaysa taze çıkmış 1660 alın. İlla rx 580 diyorsanız güzel bi kart. Kullanıyorum 1080 de çoğu oyunu çok rahat oynadım 60 fps üstünde. Kısmetse yarın Metro: exsodus deniyeceğim. Pek ümidim yok ama 😂
Güncelleme: Metro olmadı. 35 fpslerde kasarak oynatıyor.

1660 Tİ çıkmış iken artık Rx 580 ve 590 alınmaz bence.
Hazır GTX 1660 Tİ olan sistemlere yönelmeni öneririm.
GTX 1660 Tİ oyununa göre değişmek ile birlikte Rx 580 ekran kartına 30-35 FPS üstü fark atıyor. Fiyatlarıda yakın birbirine. Dİğer büyük sitelerden daha uygun fiyatlı bulursan onlarıda inceleyebilirsin.
Bu asusun bu modelinde ısınma söz konusu olurmu

Bu asusun bu modelinde ısınma söz konusu olurmu
Ürün çıkalı daha 1-2 hafta oldu bilmiyorum hiç duymadım ısınıyor diyen ısınacağınıda sanmıyorum çift fanlı yeni nesil bir ekran kartı sonuçta ısınsa bile ne olacka 70-80 Derece görsede birşey olmaz o ekran kartlarına. Kasan iyi havalandırmalı ise hiçbirşey olmaz garantili ürün sonuçta uygun fiyata alacağın FPS' ye odaklan bence sen.

Ürün çıkalı daha 1-2 hafta oldu bilmiyorum hiç duymadım ısınıyor diyen ısınacağınıda sanmıyorum çift fanlı yeni nesil bir ekran kartı sonuçta ısınsa bile ne olacka 70-80 Derece görsede birşey olmaz o ekran kartlarına. Kasan iyi havalandırmalı ise hiçbirşey olmaz garantili ürün sonuçta uygun fiyata alacağın FPS' ye odaklan bence sen.
Bişey sorabilirmiyim peki bu linkteki sistem iyimidir sizce AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, GTX1070 8GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı

Bence Galax Gtx 1070 eski kaldı ekran kartı olarak. Ayrıca o kasa bence iyi değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performanslar yakın bile olsa bence yeni nesil sistem almanı öneririm.

RX580 kullanıcısıyım gayet memnunum işlemcim düşük kalmasına rağmen oyunlarda iyi performans alıyorum. Örnek vermem gerekirse PUBG'de 3 ayar ultrada 70-120 FPS arası alıyorum. FPS dropların çoğu işlemci kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı