Güncelleme: Metro olmadı. 35 fpslerde kasarak oynatıyor.Fiyatı 1500 bandındaysa taze çıkmış 1660 alın. İlla rx 580 diyorsanız güzel bi kart. Kullanıyorum 1080 de çoğu oyunu çok rahat oynadım 60 fps üstünde. Kısmetse yarın Metro: exsodus deniyeceğim. Pek ümidim yok ama![]()
Hangi ayarlarda aldınız bu sonucu?Güncelleme: Metro olmadı. 35 fpslerde kasarak oynatıyor.
Bu asusun bu modelinde ısınma söz konusu olurmu1660 Tİ çıkmış iken artık Rx 580 ve 590 alınmaz bence.
Hazır GTX 1660 Tİ olan sistemlere yönelmeni öneririm.
AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 2600-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B450M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
GTX 1660 Tİ oyununa göre değişmek ile birlikte Rx 580 ekran kartına 30-35 FPS üstü fark atıyor. Fiyatlarıda yakın birbirine. Dİğer büyük sitelerden daha uygun fiyatlı bulursan onlarıda inceleyebilirsin.INTEL I5 9400F-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B360M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-ASUS DUAL GTX1660TI-ASUS PRIME B360M-K-SAMSUNG 250GB SSD- 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ürün çıkalı daha 1-2 hafta oldu bilmiyorum hiç duymadım ısınıyor diyen ısınacağınıda sanmıyorum çift fanlı yeni nesil bir ekran kartı sonuçta ısınsa bile ne olacka 70-80 Derece görsede birşey olmaz o ekran kartlarına. Kasan iyi havalandırmalı ise hiçbirşey olmaz garantili ürün sonuçta uygun fiyata alacağın FPS' ye odaklan bence sen.Bu asusun bu modelinde ısınma söz konusu olurmu
Bişey sorabilirmiyim peki bu linkteki sistem iyimidir sizce AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, GTX1070 8GB, 8GB Ram, 1TB HDD Oyun BilgisayarıÜrün çıkalı daha 1-2 hafta oldu bilmiyorum hiç duymadım ısınıyor diyen ısınacağınıda sanmıyorum çift fanlı yeni nesil bir ekran kartı sonuçta ısınsa bile ne olacka 70-80 Derece görsede birşey olmaz o ekran kartlarına. Kasan iyi havalandırmalı ise hiçbirşey olmaz garantili ürün sonuçta uygun fiyata alacağın FPS' ye odaklan bence sen.
1080 orta ayarlarda. 720 yapınca 60-70 geziyor ama o da görüntü hoş değil. 1080 de çatışmasız ortamda 65 lerde geziyor fakat aksiyona girince ani düşüş oluyor.Hangi ayarlarda aldınız bu sonucu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.