RX 580 ne kadar eder?

4 GB miningde kullanılmıyor o yüzden çok bir şey tutmaz. Belki 2000 lira edebilir.
Keşke zamanında 8 gb modelini alsaymışım. Türkiyede fiyatı yükselen bir şey geir düşmeyecği için satarsam geri alabilmem bile zor.
O kadar da değil aslında.

Kesinlikle daha yüksek.
Sizce ederi ne kadar? Satıp parayı dolara çevirip stoklar gelince almayı düşünüyorum. Sınavlarım yüzünden çok fazla oynayamıyorum zaten. En olmadı idarelik bi Rx550 alırım.

Keşke zamanında 8 gb modelini alsaymışım. Türkiyede fiyatı yükselen bir şey geir düşmeyecği için satarsam geri alabilmem bile zor.

Sizce ederi ne kadar? Satıp parayı dolara çevirip stoklar gelince almayı düşünüyorum. Sınavlarım yüzünden çok fazla oynayamıyorum zaten. En olmadı idarelik bi Rx550 alırım.
Ben de aynısını yapacağım. İsterseniz direk Letgo ve Sahibinden'e bir girip ortalama bir fiyat belirleyin kafanızda, satmazsa yavaş yavaş düşürürsünüz.

Peki RTX 3060 kaç TL ile çıkar? 3200 yazıyordu bazı yerlerde ama ben pek inanamadım ona.
O pek doğru olmuyor, ben şu ihtimaller üzerinde duruyorum:
1-4K civarı çıkıp 1 saate bitecek.
2-Çoğu yer sadece hazır sisteme deyip satmayacak.
3-7k 8k gibi fiyatları olacak.

O pek doğru olmuyor, ben şu ihtimaller üzerinde duruyorum:
1-4K civarı çıkıp 1 saate bitecek.
2-Çoğu yer sadece hazır sisteme deyip satmayacak.
3-7k 8k gibi fiyatları olacak.
Peki 3060 ile 3060Ti arasında fark olur mu? Çok olmazsa direk 3060 alacağım. 192 bit veri yolu ve daha az CUDA çekirdeği olmasını VRAM fazlalığı RTX açık senaryolarda kapar diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı