RX 580 ne zaman stoklara gelir?

Kendi görüşümü söylüyorum hiç beklemeyin hazır 1060 6 GB'ların fiyatları düşükken alın. 580 alamayanlar 1060'lara yönelecek. 1060'larında fiyatları artacak diye düşünüyorum. 580'ler gelecek fiyatları ne olacağı meçhul. Belki düşer belki düşmez. Kimse net bir şey söyleyemiyor. 1060'ın da 580'den aşa kalır yanı yok.

Bende 580 alacaktım tam olarak 1 ay bekledim. 2 gün önce aldığım 1060'ı kullanıyorum çok memnunum. G-sync demişsiniz. Ben o özelliği kullanmıyorum. Full HD kullanıyorum. Açıkcası gözle gördüğüm bir yırtılma yok. Varsa da ben fark etmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son olarak bir şey daha sorucam. GTX 1060'ın boyutlarını tam bilmiyorum. Akasa Venom LX kasaya sahibim. Anakartım B350m Gaming Pro. Uyumsuzluk olarak bir sıkıntı çıkmaz herhalde değil mi?

Arkadaşlar eğer 580 bekliyorsanız hiç beklemeyin. Madencilik yapan arkadaşlar 1600 TL gibi fiyatlardan bir çok mağazada ön sipariş verdiler. Bu kişiler 3-5 kişi değil yaklaşık 15-20 kişi ve hepsi 18-20 kart birden siparişi verdi. İnternetteki ikinci el ürünleri bile topluyorlar şuanda.

Asus ROG STRIX dahi o kasaya çok rahat bir şekilde sığar. O dediğin anakartda da uyumsuzluk olmaz. Uyumlu bir şekilde çalışır. Sana tavsiyem anakart ve ekran kartın aynı marka olsun. Daha uyumlu çalışırlar. Olmazsa da sıkıntı olmaz tam performans alırsın.
Ör: Asus Plus B350M-A Prime - Asus 1060
MSI Gaming Pro - MSI 1060 tarzı.

RX 580 yoksa sizce RX 480 + 144 hz, 1 MS, FreeSync monitör mü daha mantıklı ya da GTX 1060 + 144 Hz, 1 MS monitör mü? G-Sync çok pahalı olduğundan G-Sync alamam heralde.
FreeSync daha yeni bir teknoloji ayrıca sadece AMD kartlarla çalışıyor. 580 ve 480 stok gelirse direk al 1060'a falan girme.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı