Hocam o borularda kılcal çizik olması sakıncalı mı ?Aralarındaki boruları ellemedikten sonra o kanatçıkları koparsanda sorun olmaz, onların amacı daha fazla serin havaya temas ederek boruları soğutmak, benim aldığım çoğu sıfır ekran kartında yamuk çıkmıştı dert edilecek bir şey değil yani.
Hocam o borularda kılcal çizik olması sakıncalı mı?
Hayır sakıncası yok o bloğun tek amacı GPU çekirdeğini ve temas ettiği bileşenleri soğutmak o bloksuzda kart çalısır fakat kaç dk, içiniz rahat olsun sıcaklık testini vs yapın internette karşılaştırın ahım şahım fark yoksa alın, 5-10 derece sıcaklık farklılıkları çıkarsa o da sizin kasanın hava akışından, GPU'nun termal macunu durumundan ya da oda sıcaklığından kaynaklanabilir.
Çok sağ olun hocam kartı zaten aldımFurMark testini falan yaptım değerler normal ama içim rahat etmedi gene de sorayım dedim.
Bir de bir şey daha soracağım görseldeki gibi RGB Sapphire yazısının soketi silikonlanmış bu silikon o konumda erir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.