Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 18 Kasım 2020 #31 aa12 dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Konu geçmişimde alakalı konular var. Kimse yardımcı olmadı bu konuda. Genişletmek için tıkla... Pentium işlemcilere her türlü anakartta O.C yapılıyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz.
aa12 dedi: Yardımcı olursanız sevinirim. Konu geçmişimde alakalı konular var. Kimse yardımcı olmadı bu konuda. Genişletmek için tıkla... Pentium işlemcilere her türlü anakartta O.C yapılıyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz.
Gurasan Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #32 H. aa12 dedi: Peki dostum. Karta uc yaparsam FPS'im mi artacak? Genişletmek için tıkla... Hayır FPS'iniz artmayacak. İşlemcinizin gücünün yettiği kadar FPS alacaksınız yine. Sadece darboğaz olmuyor diyebileceksiniz ve ekran kartınız ısınmayacak. Fpsinizin artmasını istiyorsanız işlemciyi değiştirmeniz ya da OC yapmanız gerekiyor.
H. aa12 dedi: Peki dostum. Karta uc yaparsam FPS'im mi artacak? Genişletmek için tıkla... Hayır FPS'iniz artmayacak. İşlemcinizin gücünün yettiği kadar FPS alacaksınız yine. Sadece darboğaz olmuyor diyebileceksiniz ve ekran kartınız ısınmayacak. Fpsinizin artmasını istiyorsanız işlemciyi değiştirmeniz ya da OC yapmanız gerekiyor.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Kasım 2020 #33 Marla Singer dedi: Pentium işlemcilere her türlü anakartta O.C yapılıyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Peki BIOSda bu Core clock ile oynasam. Bilgisayarın tekrar açılmama ihtimali var mı?
Marla Singer dedi: Pentium işlemcilere her türlü anakartta O.C yapılıyor diye biliyorum bir araştırın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Peki BIOSda bu Core clock ile oynasam. Bilgisayarın tekrar açılmama ihtimali var mı?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 18 Kasım 2020 #34 aa12 dedi: Peki BIOSda bu Core clock ile oynasam. Bilgisayarın tekrar açılmama ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Var, ama biosu sıfırlarsan geri açılır.
aa12 dedi: Peki BIOSda bu Core clock ile oynasam. Bilgisayarın tekrar açılmama ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Var, ama biosu sıfırlarsan geri açılır.
Gurasan Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #35 aa12 dedi: Peki BIOSda bu Core clock ile oynasam. Bilgisayarın tekrar açılmama ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu kullanmıyorsanız yapın. Bir şey olmaz. Hata olduğunda kendiliğinden sıfırlıyor zaten.
aa12 dedi: Peki BIOSda bu Core clock ile oynasam. Bilgisayarın tekrar açılmama ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu kullanmıyorsanız yapın. Bir şey olmaz. Hata olduğunda kendiliğinden sıfırlıyor zaten.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Kasım 2020 #36 Gurasan dedi: Stok soğutucu kullanmıyorsanız yapın. Bir şey olmaz. Hata olduğunda kendiliğinden sıfırlıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu değil. Cooler Masterın bir tane soğutucusu. 55 dereceyi geçtiğini görmedim.
Gurasan dedi: Stok soğutucu kullanmıyorsanız yapın. Bir şey olmaz. Hata olduğunda kendiliğinden sıfırlıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Stok soğutucu değil. Cooler Masterın bir tane soğutucusu. 55 dereceyi geçtiğini görmedim.
Gurasan Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #37 aa12 dedi: Stok soğutucu değil. Cooler Master'ın bir tane soğutucusu. 55 dereceyi geçtiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... O zaman overclock yapmamanız hata zaten. 4 GHz'den başlayın bence.
aa12 dedi: Stok soğutucu değil. Cooler Master'ın bir tane soğutucusu. 55 dereceyi geçtiğini görmedim. Genişletmek için tıkla... O zaman overclock yapmamanız hata zaten. 4 GHz'den başlayın bence.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.401 Çözümler 16 18 Kasım 2020 #38 Düz 1400'e çek.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 18 Kasım 2020 #39 Gurasan dedi: O zaman overclock yapmamanız hata zaten. 4 GHz'den başlayın bence. Genişletmek için tıkla... Asus Z270-G OC destekliyor mudur?
Gurasan dedi: O zaman overclock yapmamanız hata zaten. 4 GHz'den başlayın bence. Genişletmek için tıkla... Asus Z270-G OC destekliyor mudur?
Gurasan Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #40 aa12 dedi: Asus Z270-G OC destekliyor mudur? Genişletmek için tıkla... Tabiki de. Z serisi anakartlar OC yapmak için en iyi anakartlardır.
aa12 dedi: Asus Z270-G OC destekliyor mudur? Genişletmek için tıkla... Tabiki de. Z serisi anakartlar OC yapmak için en iyi anakartlardır.