RX 580 overclock değerleri nasıldır?

Umarım OC yapmak fpsimi arttırır. Gerçi 2 çekirdek işlemciye ne yapabileceksem..

3300Xe geçsem o kadar rahatlayacağım ki.
Fpsniz artacaktır. En kısa zamanda işlemci değiştirmeniz sizin yararınıza olur tabi.
Ayrıca ilerde pek işlemci değiştirmeyi düşünmüyorsanız 9. Nesil i5 falan takabilirsiniz. 9400F gibi.

1605767781138.png

Hocam, şu değerle maximum 81 dereceyi gördüm, napmalıyım?
Elinizi dokundurunca tabiki de serin olmayacak :D 75 derece fena değil ama uc yapmayı düşünebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz sıkıntılı bir sıcaklık değil ama.
Rami 2300>2700.
islemci 3300>3386.

Eki Görüntüle 742701

Hocam, şu değerle maximum 81 dereceyi gördüm, ne yapmalıyım?

RAM'i 2300>2700.
İslemci 3300>3386.

Ekran kartını default bırakıp işlemciyi 4 GHz'e falan çıkarmayı deneyin. RAM'leri OC yapmanıza gerek yok Intel sistemler RAM'e pek duyarlı değil fpsinizde pek bir fark olmayacaktır anca hatalarla uğraşırsınız. Ekran kartına neden hâlâ OC yapmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca Hynix belleklerin 2200 MHz'e çıkması pek mümkün değil bence HWINFO64 ile izleyin binlerce bellek hatası oluşacaktır test yaparken. Ha diyorsanız ben yine de OC yapacağım Memory 2000'de dursun. Power limiti de sona alın.

Ekran kartını default bırakıp işlemciyi 4 GHz'e falan çıkarmayı deneyin. RAM'leri OC yapmanıza gerek yok Intel sistemler RAM'e pek duyarlı değil fpsinizde pek bir fark olmayacaktır anca hatalarla uğraşırsınız. Ekran kartına neden hâlâ OC yapmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca Hynix belleklerin 2200 MHz'e çıkması pek mümkün değil bence HWINFO64 ile izleyin binlerce bellek hatası oluşacaktır test yaparken. Ha diyorsanız ben yine de OC yapacağım Memory 2000'de dursun. Power limiti de sona alın.
İşlemciyi 3.6 Ghz'e çekince Ekran gelmiyor, hayatımda hiç işlemci OC yapmadım. Az önce BIOS pilini çıkarmak zorunda kaldım.

İşlemciyi 3.6 GHz'e çekince ekran gelmiyor, hayatımda hiç işlemci OC yapmadım. Az önce BIOS pilini çıkarmak zorunda kaldım.

Voltaj vermeniz gerekli de ondan. BIOS pilini çıkartmak zorunda kalmanız ilginç. Zira işlemciye OC yaptıktan sonra açılmazsa otomatik olarak fabrika değerlerine sıfırlanır işlemci. RAM kaynaklıdır o. Siz RAM'leri XMP profiline alın gerisine ellemeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı