- Makaleler
- 1
Umarım OC yapmak fpsimi arttırır. Gerçi 2 çekirdek işlemciye napabileceksem..Tabiki de. Z serisi anakartlar OC yapmak için en iyi anakartlardır.
3300Xe geçsem o kadar rahatlıcam ki.
Umarım OC yapmak fpsimi arttırır. Gerçi 2 çekirdek işlemciye napabileceksem..Tabiki de. Z serisi anakartlar OC yapmak için en iyi anakartlardır.
Fpsniz artacaktır. En kısa zamanda işlemci değiştirmeniz sizin yararınıza olur tabi.Umarım OC yapmak fpsimi arttırır. Gerçi 2 çekirdek işlemciye ne yapabileceksem..
3300Xe geçsem o kadar rahatlayacağım ki.
Karta UC yapmalımıyım?Fpsniz artacaktır. En kısa zamanda işlemci değiştirmeniz sizin yararınıza olur tabi.
Kart zaten serin çalışıyorsa gerek yok. Stabilite sorunu olmaz eksik voltaj vermezseniz.Karta UC yapmalımıyım?
Ve UC in stabilitesi var mı?
Yükte 75i geçmiyor. Pek serin değil elimi dokunduruncaKart zaten serin çalışıyorsa gerek yok. Stabilite sorunu olmaz eksik voltaj vermezseniz.
Elinizi dokundurunca tabiki de serin olmayacakYükte 75i geçmiyor. Pek serin değil elimi dokundurunca.
Rami 2300>2700.Elinizi dokundurunca tabiki de serin olmayacak75 derece fena değil ama uc yapmayı düşünebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz sıkıntılı bir sıcaklık değil ama.
Eki Görüntüle 742701
Hocam, şu değerle maximum 81 dereceyi gördüm, ne yapmalıyım?
RAM'i 2300>2700.
İslemci 3300>3386.
İşlemciyi 3.6 Ghz'e çekince Ekran gelmiyor, hayatımda hiç işlemci OC yapmadım. Az önce BIOS pilini çıkarmak zorunda kaldım.Ekran kartını default bırakıp işlemciyi 4 GHz'e falan çıkarmayı deneyin. RAM'leri OC yapmanıza gerek yok Intel sistemler RAM'e pek duyarlı değil fpsinizde pek bir fark olmayacaktır anca hatalarla uğraşırsınız. Ekran kartına neden hâlâ OC yapmaya çalışıyorsunuz? Ayrıca Hynix belleklerin 2200 MHz'e çıkması pek mümkün değil bence HWINFO64 ile izleyin binlerce bellek hatası oluşacaktır test yaparken. Ha diyorsanız ben yine de OC yapacağım Memory 2000'de dursun. Power limiti de sona alın.
İşlemciyi 3.6 GHz'e çekince ekran gelmiyor, hayatımda hiç işlemci OC yapmadım. Az önce BIOS pilini çıkarmak zorunda kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.