RX 580 oyunda 80-85 derece olması normal mi?

daghansener1

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar yeni bir bilgisayar aldım özellikleri.
Ryzen 5 3500X işlemci.
Gigabyte B450M S2H anakart.
RX 580 8 GB Gaming ekran kartı.
Kasada 4 tane RGB renkleri değiştirilebilen (kumandası sayesinde) fan var. Ben bu fanların dönüş hızını nasıl ayarlarım kendi programı vs. var mıdır ve RX 580'in boşta 45 derece oyunda ise 80-85 olması normal midir?

Hangi oyunda 80-85 derece oluyor? Kasanız nedir belirtir misiniz.
Quadro Battle Mesh 600w 80+ Gaming 3*RGB 3 Renk & Fan
Kasa bu ama ekran kartının markasını bilemiyorum gpu-z'den de baktım marka belirtilmiyor kasanın kapağını da açamıyorum garantisi devre dışı kalıyormuş diye
ve pubg de 30 dk sonrasında aldığım değerler bunlar

Kasa bu ama ekran kartının markasını bilemiyorum gpu-z'den de baktım marka belirtilmiyor kasanın kapağını da açamıyorum garantisi devre dışı kalıyormuş diye
Kasanın yan kapağını açınca garanti nasıl devre dışı kalıyor ?

Nasıl sorun yok? Ekran kartının 80 dereceyi aşmaması lazım tam yükte bile. Benim RX 570 tam yükte 60-65 civarı seyrediyor. Üstelik kasamın hava sirkülasyonu berbat. 85 çok.

Benim bile Mining'de kullanılmış (6 ay) RX570 kartım tek fanlı hava akışı iyi olmayan kasada Forza Horizon 4'te 73 derceyi geçmiyor.

ve pubg de 30 dk sonrasında aldığım değerler bunlar

Dostum kusura bakma da sağlam kazıklamışlar gibi bir his var içimde. RX 580'li sistem almışsın orada 1650S, 5500 XT dururken, güç kaynağın zaten bomba. Satan da sana kapağı açarsan garanti dışı kalır demiş. Kaça ve nereden aldın bu sistemi? 14 gün geçmediyse git iade et.

Dostum kusura bakma da sağlam kazıklamışlar gibi bir his var içimde. RX 580'li sistem almışsın orada 1650S, 5500 XT dururken, güç kaynağın zaten bomba. Satan da sana kapağı açarsan garanti dışı kalır demiş. Kaça ve nereden aldın bu sistemi? 14 gün geçmediyse git iade et.
hepsiburadadan aldım 6k tuttu ama güç kaynağı 600watt 80+ bronze sertifikalı

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı