Arkadaşlar LoL gibi düşük oyunlar oynasam veya Witcher 2 gibi orta oyunlar oynasam da %16'dan artmıyor. Hiç değişmiyor nedense ne artıyor ne azalıyor. Sistemim şöyle bir de söyleyeyim güç kaynağı PSU yetmeyebilir diyenler için eskiden kullandığım zaman %100 oluyordu. Sıfırladıktan sonra değişti. Sistemim şöyle:
Büyük ihtimal driver sorunudur ilk önce güncellemeleri kontrol et, tüm ekran kartı yazılımını kaldır sonra kutudan çıkan CD üzerinden tekrar kur oradan güncelle.
AMD işlemcim var. İnternetten baktığım zaman bazıları demiş ki silince zaten Intele geçer diye sizin dediğiniz gibi yapmak isterdim ama CD okuyucum yok hem de gerek yoksa nasıl sileceğimi söyler misiniz?
AMD işlemcim var. İnternetten baktığım zaman bazıları demiş ki silince zaten Intele geçer diye sizin dediğiniz gibi yapmak isterdim ama CD okuyucum yok hem de gerek yoksa nasıl sileceğimi söyler misiniz?
CD girişi olab bir bilgisayara CD takıp ordan USB belleğe dosyaları aktarabilirsiniz ben öyle yapmıştım, yada ekran kartının sitesinden modeli buluo temek sürümü indirin. Eğer laptop ise format atman dışında pek yolu yok.
Şimdi arkadaşlar en başta verdiğiniz öneri için teşekkür ederim. Radeon Software'den kaldırıp tekrar kurdum. Ondan sonra LoL'de FPS 40-60'tan 250-300'e çıktı. Witcher 2'deyse hiç değişmedi. Yağmur yağarken 30'a kadar düşüyor. Hatta kasmaya bile başlayabiliyor. Eskiden optimizasyon problemi olmasına rağmen 100 FPS sularında oynuyordum. GPU kullanımı hiç değişmiyor. Halen sabit bir şekilde %16'da. Merak edenler için Afterburner ile gösteriyorum.