U user616 Centipat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 12 5 Eylül 2020 #1 Bilgisayarı satın alalı 6 ay oldu fakat ciddi bir düşüş var. Yardımcı olur musunuz? (İşlemci Ryzen 5 2600)
Bilgisayarı satın alalı 6 ay oldu fakat ciddi bir düşüş var. Yardımcı olur musunuz? (İşlemci Ryzen 5 2600)
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 5 Eylül 2020 #2 Kaspersky veya Malwarebytes ile Virüs taraması yaptınız mı? Termal Macunlar ne durumda? Artı 0 Eksi
KS KS U user616 Centipat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 12 5 Eylül 2020 #3 SalihCinar dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile virüs taraması yaptınız mı? Termal macunlar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kurulumda sıkıntı çıkıyor daha önce denemiştim. Kaspersky'yı şimdi deniyorum. Artı 0 Eksi
SalihCinar dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile virüs taraması yaptınız mı? Termal macunlar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes kurulumda sıkıntı çıkıyor daha önce denemiştim. Kaspersky'yı şimdi deniyorum.
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #4 user616 dedi: Bilgisayarı satın alalı 6 ay oldu fakat ciddi bir düşüş var. Yardımcı olur musunuz? (İşlemci Ryzen 5 2600) Genişletmek için tıkla... Oyundayken fanlar çalışıyor mu bir bakın. Artı 0 Eksi
user616 dedi: Bilgisayarı satın alalı 6 ay oldu fakat ciddi bir düşüş var. Yardımcı olur musunuz? (İşlemci Ryzen 5 2600) Genişletmek için tıkla... Oyundayken fanlar çalışıyor mu bir bakın.
KS KS U user616 Centipat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 12 5 Eylül 2020 #5 EMİNFW233 dedi: Oyundayken fanlar çalışıyor mu bir bakın. Genişletmek için tıkla... Fanlarda bir problem yok. SalihCinar dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile virüs taraması yaptınız mı? Termal macunlar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Kaspersky virüs taraması temiz çıktı termal macun dışında bir öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
EMİNFW233 dedi: Oyundayken fanlar çalışıyor mu bir bakın. Genişletmek için tıkla... Fanlarda bir problem yok. SalihCinar dedi: Kaspersky veya Malwarebytes ile virüs taraması yaptınız mı? Termal macunlar ne durumda? Genişletmek için tıkla... Kaspersky virüs taraması temiz çıktı termal macun dışında bir öneriniz var mı?
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #6 user616 dedi: Fanlarda bir problem yok. Kaspersky virüs taraması temiz çıktı termal macun dışında bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky sonucu nedir? Artı 0 Eksi
user616 dedi: Fanlarda bir problem yok. Kaspersky virüs taraması temiz çıktı termal macun dışında bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kaspersky sonucu nedir?
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 5 Eylül 2020 #7 user616 dedi: Fanlarda bir problem yok. Kaspersky virüs taraması temiz çıktı termal macun dışında bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 'Tam Tarama' yaptınız değil mi? Artı 0 Eksi
user616 dedi: Fanlarda bir problem yok. Kaspersky virüs taraması temiz çıktı termal macun dışında bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... 'Tam Tarama' yaptınız değil mi?
E EMİNFW233 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1.467 Çözümler 4 5 Eylül 2020 #8 user616 dedi: Bilgisayarı satın alalı 6 ay oldu fakat ciddi bir düşüş var. Yardımcı olur musunuz? (İşlemci Ryzen 5 2600) Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gittiniz mi? Artı 0 Eksi
user616 dedi: Bilgisayarı satın alalı 6 ay oldu fakat ciddi bir düşüş var. Yardımcı olur musunuz? (İşlemci Ryzen 5 2600) Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya gittiniz mi?
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 5 Eylül 2020 #9 Hocam öncelikle tüm sisteminizi yazabilir misiniz? MSI Afterburner programı ile oyun içindeki değerlerinizi atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam öncelikle tüm sisteminizi yazabilir misiniz? MSI Afterburner programı ile oyun içindeki değerlerinizi atabilir misiniz?
KS KS U user616 Centipat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 12 5 Eylül 2020 #10 Mustafafnt dedi: Hocam öncelikle tüm sisteminizi yazabilir misiniz? MSI Afterburner programı ile oyun içindeki değerlerinizi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum. EMİNFW233 dedi: Bilgisayarcıya gittiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kayseri'de güvenebildigim bilgisayarcı yok. SalihCinar dedi: 'Tam tarama' yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda tam tarama yapıyorum hızlı tarama yapmıştım. Mustafafnt dedi: Hocam öncelikle tüm sisteminizi yazabilir misiniz? MSI Afterburner programı ile oyun içindeki değerlerinizi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim: A320M Pro-E, AMD RX 580, AMD Ryzen 5 2600, Seagate Barracuda 1 TB, SanDisk Plus 240GB, Kingston HyperX DDR4 3200 C18 1x16 GB Son düzenleme: 5 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Mustafafnt dedi: Hocam öncelikle tüm sisteminizi yazabilir misiniz? MSI Afterburner programı ile oyun içindeki değerlerinizi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum. EMİNFW233 dedi: Bilgisayarcıya gittiniz mi? Genişletmek için tıkla... Kayseri'de güvenebildigim bilgisayarcı yok. SalihCinar dedi: 'Tam tarama' yaptınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Şu anda tam tarama yapıyorum hızlı tarama yapmıştım. Mustafafnt dedi: Hocam öncelikle tüm sisteminizi yazabilir misiniz? MSI Afterburner programı ile oyun içindeki değerlerinizi atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerim: A320M Pro-E, AMD RX 580, AMD Ryzen 5 2600, Seagate Barracuda 1 TB, SanDisk Plus 240GB, Kingston HyperX DDR4 3200 C18 1x16 GB