RX 580 Radeon Software yüklenmiyor

tuncesat

Hectopat
Daha fazla  
Afox Radeon RX 580 2048sp afrx580-8192D5H3-V3 8 GB GDDR5 256bit DX12 Gaming (oyuncu) ekran kartı (72497)
Ekran kartına sahibim. AMD sitesinden en güncel driveri indirip yüklesem bile yüklerken hata alıyorum. Hiçbir şekilde ekran kartının driverini yükleyemedim.
AMD Software Adrenalin Edition warning hatası ve düzgün yüklenemedi hatası var. Çözüm istiyorum.

Dosya Ekleri

• hata.png
    hata.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 38
  • hata2.png
    hata2.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 33
Öyle yaptım reis pc yeniden başlattı geldi.
2.Aşama ne yapacağım ?
Driverların kurulmasını bekle. Cihazı Internete bağlayıp bekleyebilirsin. Görüntünün git gel yapması lazım.

Eğer beklediğin halde yok ise (2 ila 20 dk, internet hızına bağlı) driverları 2. defa kurmayı deneyebilirsin. AMD clock fix zaten driverlarda var şu an.

Driverların kurulmasını bekle. Cihazı Internete bağlayıp bekleyebilirsin. Görüntünün git gel yapması lazım.

Eğer beklediğin halde yok ise (2 ila 20 dk, internet hızına bağlı) driverları 2. defa kurmayı deneyebilirsin. AMD clock fix zaten driverlarda var şu an.
Yeniden başlayınca ekranıma herhangi bir şey gelmedi ki.

Driverini manuel kurun Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartınızı seçip sürücüyü güncelle seçeneğinden driveri kendiniz manuel bulun bazen AMD de böyle sorunlar olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı