75 bile fazla bence 72 üstü alarm demek RX serisi için.
Asıl RX serisi için 70-80 aralığı normal kabul edilir. Çok güç çektiği için çok ısınıyorlar. RX serisi kart kullanmadığın çok belli.75 bile fazla bence. 72 üstü alarm demek RX serisi için.
Konu dışı işlemcin nedir?
Intel i5 6500 3.2 GHz ama onda sıvı sogutma var PF240 35 dereceyi gecmiyor hiçbir oyun da.
kasa soğutman yetersizse ona ben birşey yapamam,rx480 kullanıyordum eski ekran kartım,peşin konuşma bilmeden lütfenAsıl RX serisi için 70-80 aralığı normal kabul edilir. Çok güç çektiği için çok ısınıyorlar. RX serisi kart kullanmadığın çok belli.
ek olarak şunu da belirteyim ,1440p'de oynuyordum oyunları max 72 derece olmasının nedeni de oydu.1080p'de yorulmayacağı için daha bile soğuk çalışıyordu 68 derecelerde.Keza daha öncesinde de r9 380 kullandım o da aynıydı.kasa soğutman yetersizse ona ben birşey yapamam,rx480 kullanıyordum eski ekran kartım,peşin konuşma bilmeden lütfen
Daha kendi kullandığın ekran kartından haberin yokmuş o zaman. Kasa soğutmam da yeterli ancak herkes biliyor ki genel olarak AMD ekran kartları daha çok ısınıyor. Özellikle RX 500 serisi ekran kartlarında ufak bir ısınma problemi var. O yüzden 70-80 arasında pek sorun olmaz. ''72 derece alarm demektir'' demene karşı öyle bir şey söyledim.Kasa soğutman yetersizse ona ben bir şey yapamam. RX 480 kullanıyordum eski ekran kartım. Peşin konuşma bilmeden lütfen.
rx 580 değil 480 kullandım dedim zaten daha ısınıyordur onu bilemem ama 5 fanlı zalman r1 kasada benim aldığım değerler bu.Çoğu zaman afterburner'da fps ve ısı değerleri de ekranda olur arada kontrol ederdim oradan biliyorum yani haberim var ne olduğundan sen kafanı yormaDaha kendi kullandığın ekran kartından haberin yokmuş o zaman. Kasa soğutmam da yeterli ancak herkes biliyor ki genel olarak AMD ekran kartları daha çok ısınıyor. Özellikle RX 500 serisi ekran kartlarında ufak bir ısınma problemi var. O yüzden 70-80 arasında pek sorun olmaz. ''72 derece alarm demektir'' demene karşı öyle bir şey söyledim.
35 derece ne benim işlemcim 50 derece idle yapıyorIntel i5 6500 3.2 GHz ama onda sıvı sogutma var PF240 35 dereceyi gecmiyor hiçbir oyun da.
35 derece ne benim işlemcim 50 derece idle yapıyor(3.6 GHz'den 1.2'ye düşürdüm ve undervolt yaptım öyle düşün 3.6 GHz de 100 derece idle yapıyor
)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.