Merhabalar öncelikle PC'yi yeni topladım 1 hafta bile olmuyor. Genelde Rust adlı oyundayken çok nadir 3-4 saniye FPS düşüşü olup oyun kasıyor, drop oluşuyor. Normalde CPU %20-40 arasında değişirken GPU genelde sabit değil %100 %99 %0 %1 %5 %10 %20 % 50 gibi anlık değerlerde dönüp duruyor. RAM kullanımım ise 12 GB'yi geçmiyor acaba ekran kartımda sorun olabilir mi? PC'de darboğaz mı var? Donanımdan anlayan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. 2 tane resim koydum Afterburner'dan.
Ekran kartının güncellemelerini yaptın ? Ve diğer driverlerın ? v3.5 killer galiba sistemin bende aynı sisteme sahibim bende böyle sorunlar olmuyor bios vs. güncel.
Rust' da bazı sunucularda yaşanılabilen bir sorun bu, sistemde sıkıntı yok büyük ihtimal çünkü bende bazen oynuyorum sürekli takılmalar yaşanıyor sadece Rust'ın bazı sunucularında
Diğer oyunlarda da oluyor ama çok az örn; PUBG , bütün diriverler güncelledim sadece biosu F40 sürümü Yeni çıkan sürümü ise biosu F42a bunu güncellemedim sadece. güncellersem sorun gecermi acaba? yoksa ekran kartını servisinemi göndermem gerek ?
Diğer oyunlarda da oluyor ama çok az örn; PUBG , bütün diriverler güncelledim sadece biosu F40 sürümü Yeni çıkan sürümü ise biosu F42a bunu güncellemedim sadece. güncellersem sorun gecermi acaba? yoksa ekran kartını servisinemi göndermem gerek ?
biosuda update yaptım başka oyunlardada sorun devam ediyor, çözünürlügü 1440*900 girdiğim için olabilirmi ekran kartı kararsız kaldıgı için durmadan değişebilir mi not: monitör 1440*900