RX 580, RX 590, GTX 1060: Hangisini Almalıyım?

Hocam hangi kartta karar kıldın bilmiyorum, konuyu tam olarak okumadım fakat sana sadece bir öneride bulunabilirim. Sakın ama sakın MSI'ın Armor kartlarını alma. Nvidia'nın 20 serisi için bir şey söyleyemem fakat MSI Armor modelinin Nvidia 10 serisi ve Rx 5** serisinde soğutması çok kötü. Soğutmanın iyi olmasını istiyorsanız o modelden uzak durmanızı tavsiye ederim.
Önerin için teşekkürler şuan aklımda RX 590 Sapphite Nitro+ var kararsız kalmama sebep olan tek şey enerji tüketiminin çok fazla olmasıydı ama arkadaşlar çok fazla etkilemeyeceğini söylediler o açıdan bu ikisini almayı planlıyorum;

Kafadan atma bilgiler derken? Bakın beyefendi hiç bir kart için garanti bu değer ve FPS'de çalışır diye bir şey söylenemez, ayrıca benim kullandığım ifade sürekli bu FPS ile oynarsınız veya altına düşmezsiniz tarzı bir ifade kullanmadım. Bu FPS değerini alırsınız dedim. Benchmark ve oyun testlerine bakıldığında bu değerleri alabildiğine şahit oldum. Burası böyle bir üslupla tam bilgilenmediğiniz veya insanların yazdıkları şeyi tam olarak ne demek istediğini düşünmeden ezbere küçük düşürmeye çalışacağınız bir yer değil. Hiç bir yorumum sallama veya uydurma değildir.
Benim üslübum da yanlış bir şey sokak jargonu ile konuşan sizsiniz. Bu FPS değerini alırsın demek ne demek boş bir yerde gökyüzüne bakarak mı? Konuyu uzatmak istemiyorum, dileyen bulabilir bu sonuçları internetten araştırarak.
İkiniz de yardımcı olmaya çalıştınız cevaplarınız için teşekkür ederim tartışmayı uzatmayalım bence, iyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı