Önerin için teşekkürler şuan aklımda RX 590 Sapphite Nitro+ var kararsız kalmama sebep olan tek şey enerji tüketiminin çok fazla olmasıydı ama arkadaşlar çok fazla etkilemeyeceğini söylediler o açıdan bu ikisini almayı planlıyorum;Hocam hangi kartta karar kıldın bilmiyorum, konuyu tam olarak okumadım fakat sana sadece bir öneride bulunabilirim. Sakın ama sakın MSI'ın Armor kartlarını alma. Nvidia'nın 20 serisi için bir şey söyleyemem fakat MSI Armor modelinin Nvidia 10 serisi ve Rx 5** serisinde soğutması çok kötü. Soğutmanın iyi olmasını istiyorsanız o modelden uzak durmanızı tavsiye ederim.
Sapphire Radeon RX590 NITRO+ SE Mavi 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
Sapphire Radeon RX590 NITRO+ SE Mavi 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 11289-01-20G ITOPYA'da.

AMD RYZEN 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci | ITOPYA
AMD RYZEN 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Ryzen 5 2600 ITOPYA'da.

Kafadan atma bilgiler derken? Bakın beyefendi hiç bir kart için garanti bu değer ve FPS'de çalışır diye bir şey söylenemez, ayrıca benim kullandığım ifade sürekli bu FPS ile oynarsınız veya altına düşmezsiniz tarzı bir ifade kullanmadım. Bu FPS değerini alırsınız dedim. Benchmark ve oyun testlerine bakıldığında bu değerleri alabildiğine şahit oldum. Burası böyle bir üslupla tam bilgilenmediğiniz veya insanların yazdıkları şeyi tam olarak ne demek istediğini düşünmeden ezbere küçük düşürmeye çalışacağınız bir yer değil. Hiç bir yorumum sallama veya uydurma değildir.
İkiniz de yardımcı olmaya çalıştınız cevaplarınız için teşekkür ederim tartışmayı uzatmayalım bence, iyi akşamlar.Benim üslübum da yanlış bir şey sokak jargonu ile konuşan sizsiniz. Bu FPS değerini alırsın demek ne demek boş bir yerde gökyüzüne bakarak mı? Konuyu uzatmak istemiyorum, dileyen bulabilir bu sonuçları internetten araştırarak.