RX 580 / Ryzen 5 2600 / B450M Sistem Toplama

Bütçe
2650
Öncelikle rica ederim.

Bahsettiğim gibi aynı sistemi sadece Asus Rx 570 4 GB ekran kartı farkı ile bende kullanıyorum, oynayacağın oyunları elbette bilemem lakin kendi oynadığım oyunlardan baz alarak fikir vermesi açısından söylüyorum, steam pubg ultra ayarlarda herhangi bir problem yaşamadan oynuyorum, bunun yanı sıra pubg lite, ets 2 gibi oyunları full ayarda hiç bir problem olmadan oynayabiliyorum. Sonuç olarak topladığın bu sistem de herhangi bir darboğaz sorunu yaşayacağını zannetmiyorum. Daha bilgili olan arkadaşlar elbette yardımcı olacaktır sana.
Teşekkür ederim kardeşim benim sistemde sorun yok anlasılan bide bana 144 hz 27 inç monıtorumde sorun yasayıp yasamıyacagımıda orenırsem guzel olucak

teşekkür ederim sistemi topladım ama şimdide ekran kartı boştayken 50 derece oyundayken 75 dereceyi goruyorum yani diğer ekran kartlarında görmedım ben okadar arkdaslarım hep fazla dıyolar ama Gigabyte rx580 8gb aldığım söylediğim ekran kartı kasa sharkoon TG4
anlayamadım
Ve birde size zahmet amd radeon 2020 de cıkan son sürüm performans ayrları öneririmisniz rica etsem

teşekkür ederim sistemi topladım ama şimdide ekran kartı boştayken 50 derece oyundayken 75 dereceyi goruyorum yani diğer ekran kartlarında görmedım ben okadar arkdaslarım hep fazla dıyolar ama Gigabyte rx580 8gb aldığım söylediğim ekran kartı kasa sharkoon TG4
anlayamadım
Ve birde size zahmet amd radeon 2020 de cıkan son sürüm performans ayrları öneririmisniz rica etsem
Ekran kartına undervolt yapmayı deneyebilirsin.

RAM’i 16 yapıp hızlarını 3000mhz yapabilirsin. Tabi anakartıda ona uygun düşürme yap. Arkadaşım birebir aynı sistemi kullanıyor. Gayet memnun. Monitör olarak sadece msi optix mag24c önerdim çok memnun ama fiyat aşabilir sizi.
Ryzen 5 2600
16GB 3000mhz RAM
Rx580
Ssd şart.

Cs go da 75 filani devirio battle field 4 de 85 i görüyor
Sistem kart bostayken 55 60 a yakin sıcak ligi stock fan degerleriyle ben biraz oynadimda fan hiziyla 48 50 derecede suan bostayken ama iste fan ömrü sknti bana benm ekran karti modeline gore undervolt ayari lazim acilen

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı