RX 580 satılıp 1070 alınır mı?

Eğer gerçekten ihtiyacın varsa olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS RX 580 Dual OC 8 GB kullanıcısıyım. Hiç tartışmadan söylüyorum R580 parasını gram haketmiyor. 90 dereceleri görüyordum. GTX 1060'ı mı satıp sıfır aldım çok pişman oldum.

Bende 580 var. Degistirmek istedigim zaman bir fark yaratacak seviyede olmasını beklerim. Kendi dusuncem 580'den 3600 civarı bir karta gecmeyecekseksem hic uğraşmazdım. Aradaki fark sizi tanmin edecek bir fark mı?

ASUS RX 580 Dual OC 8 GB kullanıcısıyım. Hiç tartışmadan söylüyorum R580 parasını gram haketmiyor. 90 dereceleri görüyordum. GTX 1060'ı mı satıp sıfır aldım çok pişman oldum.
Yardımı dokunabilir.

Elinizdeki RX 580 eğer 8 GB ise 1070 ile neredeyse aynı fiyata hatta daha fazlaya satılabilir. Bu sayede cebinizden para çıkmadan bayağı bir performans artışı sağlarsınız. Ancak 4 GB ise kartınız, aradaki fiyat farkına değmeyebilir. 1070'in performansı RX 590'dan bile %15-20 daha iyi.

İncehesap'tan 1350 TL'ye almıştım 3000 TL'ye sattım. 2.5 sene garantisi vardı. Tabii ben sattıktan sonra piyasa kıtlığı yaşandı. Sonuç olarak o karttan kurtulduğum için mutluyum piyasada ekran kartı kalmadığı içinde sattığıma pişmanım. Hala bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı