Kardeşim valla benim kullandığım kasa da fena değil. Cooler Master MB511 modeli. Fakat ben bu kartda 75 dereceleri görüyorum. Zaten kendini 75 de sabitliyor. Derece 75 den sonra artmıyor onun yerine fan hızını arttırıyor. Servise de yolladım, sıcaklık değerleri normal dediler.MSI Armor kullanıyorum. Kart sıcaklığı 55-60 civarında, 70’i hiç geçmiyor. Güzel kasa ve güçlü fanlar kullanıyorum.
Kullandığın ekran kartının soğutması zaten kötü dostum niye hala konuşuyorsunuz ki uzatma işte aldığın kartın kronik ısınma sorunu var.Kardeşim valla benim kullandığım kasa da fena değil. Cooler Master MB511 modeli. Fakat ben bu kartda 75 dereceleri görüyorum. Zaten kendini 75 de sabitliyor. Derece 75 den sonra artmıyor onun yerine fan hızını arttırıyor. Servise de yolladım, sıcaklık değerleri normal dediler.
Aralarındaki fark fan kanatları ve biraz daha soğutma farkı nitro+ vs SE zaten bire bir aynı ama fiyatı daha uygun olduğu için SE daha mantıklı nitro+ bir tık üstünde demek oluyor o zaten. soğutma bakımından sadece.Mavi olan special ediiton diye geçiyordu sanırım.
Dostum sana cevap olarak yazmadım zaten. Arkadaşın dediği yoruma yazdım. Kronik ısınma sorunu olduğunu ben de biliyorum, onu dile getirdim zaten. Ukalalık yapmaya gerek yok.Kullandığın ekran kartının soğutması zaten kötü dostum niye hala konuşuyorsunuz ki uzatma işte aldığın kartın kronik ısınma sorunu var.
Sonuç olarak hangisini almalıyım tam olarak anlamadım kusura bakmayın.Aralarındaki fark fan kanatları ve biraz daha soğutma farkı nitro+ vs SE zaten bire bir aynı ama fiyatı daha uygun olduğu için SE daha mantıklı nitro+ bir tık üstünde demek oluyor o zaten. soğutma bakımından sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.