RX 580 sistem CS:GO ekran donması

İşletim sistemi
Windows 10

StormScene

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
CNC Operatör
Merhabalar. Son 3 haftadır şöyle bir problemim mevcut. Oyunu oynuyorum, ortalama maç bitimi ya da ortalarına doğru ekran donuyor. Video yükledim YouTube'ye bir bakarsanız mouse vs hareket ediyor, sesler geliyor. Console vs açılıyor disconnect çekip tekrar girince düzeliyor. Her maç var bu. Dosya doğrulama yaptım format attım başlatma seçeneklerine FPS sabitledim, 0 yaptım hepsini denedim yok. Oyun ayarları hepsi Low hiçbir şey açık değil. Sadece çoklu CPU kullanımı harici. Oyunda şuna denk geldim. O ara donduğunda info verirken birisi disconnect dedi benim hakkımda oyundan düşüyor galiba ama sesler geliyor anlamıyorum bu sorunu yaşayan var mı?
sorunla ilgili video
Sistem.
MSI 970 Gaming.
FX 8350.
RX 580 8 GB.
8 GB RAM.
700W PSU.
1TB HDD.
128 SSD.

Klasik RX sorunları bende geçen hafta RX 570 aldım 2.günde mavi ekran hatası verdi. Anında iade ettim sizinde böyle imkanınız varsa iade edin çünkü o kartlar sorunlu kendim bizzat gördüm.

Klasik RX sorunları bende geçen hafta RX 570 aldım 2.günde mavi ekran hatası verdi. Anında iade ettim sizinde böyle imkanınız varsa iade edin çünkü o kartlar sorunlu kendim bizzat gördüm.

Kartı alalı 7 ay oluyor böyle bir problem yok idi. Sadece CS:GO'da yapması da ayrı bir tesadüf. Ama şöyle bir durum var R7 370 bir kartım daha mevcut onda 2 gün boyunca oynadım böyle bir sorunla karşılaşmadım.RX 580'i takınca böyle bir problem var

Sadece sizin aldığınız sorunla koca RX serisini kötüleyemezsiniz. Aldığın marka ya XFX ya da Sapphiredir.
Kartı alalı 7 ay oluyor böyle bir problem yok idi. Sadece CS:GO'da yapması da ayrı bir tesadüf. Ama şöyle bir durum var R7 370 bir kartım daha mevcut onda 2 gün boyunca oynadım böyle bir sorunla karşılaşmadım.RX 580'i takınca böyle bir problem var

Driver'lar güncel mi?

Ayni sorun bende de mevcut 5700XT var sadece CS:GO'da oluyor.

Ya şöyle bir şey var R7 370 Sapphire var 2 GB 2 gün boyunca oynadım o kartta yapmazken STRIX'de yapması enteresan geliyor bana garantiye göndermek istiyorum ancak sizinde dediğiniz gibi çoğu kişide varmış bu problem sadece CS:GO'da olduğu için de kartı garantiye yollamak istemiyorum işlemci ısım 50C'yi geçmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı