RX 580 sistem için işlemci önerisi

Bütçe
4000
Fiyata göre fark olur ama alınabilir.

Uyar ama bence stok fan kullanmayın AMD işlemcileri bazen fazla ısınabiliyor. Oynayacağınız oyunları yazar mısınız?

Stok fan zaten yetersiz gelebilir kule tipi soğutucu ile güzel olur. Kardeşime bir süre stok fanla kullandırdım 85 dereceleri görüyordu kule tipi ile şu an 60ı geçmiyor. Ama en iyisi R5 5600 olur.

RDR, GTA, PUBG, CS, Valorant, Rainbow, Forza bilindik oyunları oynuyorum genellikle. Ryzen 5 5500 ile 5600 arasında çok fazla sıcaklık farkı oluyor mu peki stok fan ile hangisi daha rahat olur?

RDR, GTA, PUBG, CS, Valorant, Rainbow, Forza bilindik oyunları oynuyorum genellikle. Ryzen 5 5500 ile 5600 arasında çok fazla sıcaklık farkı oluyor mu peki stok fan ile hangisi daha rahat olur?

5600 daha çok ısınır ancak AMD işlemcilerin ısı problemi var ve stok fanla kule tipi fan ile aralarında 15 20 derece ısı farkı oluyor.

Sıcaklık farkı ikisi arasında olur tabii 5600 daha çok ısınıyor.

5600 daha çok ısınır ancak AMD işlemcilerin ısı problemi var ve stok fanla kule tipi fan ile aralarında 15 20 derece ısı farkı oluyor.

5600 için nasıl bir fan almalıyım peki. Düşük fiyatlı alırsam bir işe yarar mı? Bir de Ryzen 5 5500 stok fanla düzgün bir şekilde kullanılabilir mi?

5600 için nasıl bir fan almalıyım peki. Düşük fiyatlı alırsam bir işe yarar mı? Bir de Ryzen 5 5500 stok fanla düzgün bir şekilde kullanılabilir mi?

Düşük bütçeli bile alsanız etkisi olur o yüzden düşük bütçeli olsa bile en azından sorun çıkarmayacak bir soğutucu alabilirsiniz.

Düşük bütçeli bile alsanız etkisi olur o yüzden düşük bütçeli olsa bile en azından sorun çıkarmayacak bir soğutucu alabilirsiniz.

R5 5500 stok fan yeterli olur fakat R5 5600 en azından yaza doğru bir soğutucu almak iyi olur.

5500 ile 5600 arasında çok fazla FPS farkı yoksa 5500 almayı düşünüyorum FPS türü oyunlarda pek fazla FPS farkı var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı