Y yagiz2828 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #1 Normalde LoL'de 144 FPS sabit alıyordum şimdi girdiğimde ise 90'lara düşüyor 110 falan oynuyorum. Driverlerda güncel virüs taraması yaptım virüs de çıkmadı sizce neden oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2021
Normalde LoL'de 144 FPS sabit alıyordum şimdi girdiğimde ise 90'lara düşüyor 110 falan oynuyorum. Driverlerda güncel virüs taraması yaptım virüs de çıkmadı sizce neden oluyor?
Çözüm Valve 14 Mayıs 2021 yagiz2828 dedi: yükledim zaten sadece lolde oluyor valorantı denemedim.Rocket leaguede de normal fps alıyorum sadece lol gibi şeylerde oluyor Genişletmek için tıkla... Bir önceki güncellemeyi indirin sorununuz düzelecektir o zaman arkadaşımda aynısı yaptı düzeldi.
yagiz2828 dedi: yükledim zaten sadece lolde oluyor valorantı denemedim.Rocket leaguede de normal fps alıyorum sadece lol gibi şeylerde oluyor Genişletmek için tıkla... Bir önceki güncellemeyi indirin sorununuz düzelecektir o zaman arkadaşımda aynısı yaptı düzeldi.
KS KS Y yagiz2828 Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #11 Valve dedi: Orasını ben bilemem. Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmeden düzeldi kankam. Artık eski FPS'imi alabiliyorum bu arada teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Valve dedi: Orasını ben bilemem. Genişletmek için tıkla... Güncelleme gelmeden düzeldi kankam. Artık eski FPS'imi alabiliyorum bu arada teşekkür ederim.