RX 580 Sistem Nasıldır?

Kuzenime ikinci el olarak PC toplamayı düşünüyoruz, hazırda satılık PC buldum fiyatına göre kafama yattı, almayı düşünüyoruz. Size de sorayım dedim yanıl miyim sonra sistem.

İşlemci AMD FX8350.
Ekran kartı RX 580 8 GB PowerColor axrx modeli.
RAM 16 GB DDR 3 2133MHz.
Anakart AMD 970 DDR3 am3.

PSU bilinmiyor şu anlık 2000TL fiyat isteniyor 1500TL ayarlamaya çalışıyorum darboğaz eder diye korkuyorum ama internette biraz araştırdım etme olasılığı düşükmüş sizin düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün fiyat olarak uygun Darboğaz hangi konuda olacak onu anlamadım ben.
RX 580 güzel bir ekran kartı ama 8350 için aynı şeyleri söyleyemem.

Kuzenime ikinci el olarak PC toplamayı düşünüyoruz, hazırda satılık PC buldum fiyatına göre kafama yattı, almayı düşünüyoruz. Size de sorayım dedim yanıl miyim sonra sistem.

İşlemci AMD FX8350.
Ekran kartı RX 580 8 GB PowerColor axrx modeli.
RAM 16 GB DDR 3 2133MHz.
Anakart AMD 970 DDR3 am3.

PSU bilinmiyor şu anlık 2000TL fiyat isteniyor 1500TL ayarlamaya çalışıyorum darboğaz eder diye korkuyorum ama internette biraz araştırdım etme olasılığı düşükmüş sizin düşünceleriniz nedir?
fx 8350 rx 580 e darboğaz yapıcakdır tdp de baya yüksek stok fan ile alıyorsanız ayrı bi fan almanızı öneririm

Şu anlık deneme aşamasına gelmedim henüz denerken zaten belli olur her şey darboğaz derken normal oyun oynarken işte fiyat ucuz geldiği için sorunlu olduğunu düşünüyorum fakat görüp deneyince her şey belli olur.

Şu anlık deneme aşamasına gelmedim henüz denerken zaten belli olur her şey darboğaz derken normal oyun oynarken işte fiyat ucuz geldiği için sorunlu olduğunu düşünüyorum fakat görüp deneyince her şey belli olur.
%90 Oranında mining sistemi bu. Nerede görsem tanırım. FX bir önem verilmemiş işlemci, RX marka ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı