RX 580 sistem yeterli mi?

Peki bana 5000 bütçelik bir ekran kartı atar mısınız?

5600G yerine 5600 al. Ekran kartını da 2.El 5700XT al.
hazır sistem sadece ekran kartı yok o yüzden

GeForce RTX 2060 nasıl olur?

Hocam fanı yok gibi gözüküyor ayrıca pek duymadım bu modeli emin misiniz?

6600XT kolayca 100 fps kayıt alabilirim değil mi?
Hocam fanları var youtubeden bakabilirsiniz ayrıca tasarımı çok hoş bir karttır kendisi, bana kalırsa 6600XT almanız saçma olur çünkü hem 2. el almış olacaksınız hem de A750'den eski ve güçsüz bir kart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çok güzel gözüküyor.

Hocam fanları var YouTube'dan bakabilirsiniz ayrıca tasarımı çok hoş bir karttır kendisi, bana kalırsa 6600XT almanız saçma olur çünkü hem 2. el almış olacaksınız hem de A750'den eski ve güçsüz bir kart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çok güzel gözüküyor.

PEKİ RX580 ile A750 olarak sadece MHz farkı var gibi gözüküyor mesela RX580 alıp kayıt alsam ne olur?

PEKİ RX580 ile A750 olarak sadece MHz farkı var gibi gözüküyor mesela RX580 alıp kayıt alsam ne olur?
Hocam öncelikle ekran kartlarını karşılaştırırken sadece sayılara bakmamalıyız, sorunuza gelecek olursak RX 580'de kötü bir kart sayılmaz. Ben kendim RX 570 kullanıyorum (çok yakın kartlar) 1080p'de benim için yeterli oluyor ama grafik takıntınız varsa yeterli gelmeyebilir ve video kayıt yaparken grafikleri düşürmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat yakın fiyata A750 varken RX 580 gibi çok eski bir kart almanız absürt olur çünkü A750 yaklaşık 3 kat daha güçlü bir kart ve AV1 Encoder bulunuyor. AV1 Encoder ise video kayıt için en yeni teknolojilerden biri.

Hocam öncelikle ekran kartlarını karşılaştırırken sadece sayılara bakmamalıyız, sorunuza gelecek olursak RX 580'de kötü bir kart sayılmaz. Ben kendim RX 570 kullanıyorum (çok yakın kartlar) 1080P'de benim için yeterli oluyor ama grafik takıntınız varsa yeterli gelmeyebilir ve video kayıt yaparken grafikleri düşürmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat yakın fiyata A750 varken RX 580 gibi çok eski bir kart almanız absürt olur çünkü A750 yaklaşık 3 kat daha güçlü bir kart ve AV1 Encoder bulunuyor. AV1 Encoder ise video kayıt için en yeni teknolojilerden biri.

GTX 1070 nasıl olur (ucuza kaçmak istiyorum biraz)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı