RX 580 Sistem

Naim ACAR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben şöyle bir sistem topladım ve yanında bir adet RX 580 alacağım. Yazın çalışarak bir RX 580 daha alacağım ve Crossfire yapmayı planlıyorum. Sizce bu sistem yeterli mi PSU işlemci bakımından ?

Screenshot_2018-04-22-21-58-30-428_com.android.chrome.png

Son düzenleme:
Topladığınız sistem bize gözükmüyor. Bağlantı bırakmak yerine parçaları seçtikten sonra ekran görüntüsü attın. Ayırca CF, SLI önerdiğimiz şeyler değil. CF yapmak yerine ilerde satılıp, üstüne bir miktar daha konularak tek ve güçlü bir kart alınabilir.

Sisteme bakabildim. Olmamış. RX 580 sıfır alınacak bir kart değil artık. Bütçenizi belirtin.
Rx 580 hep miningde kullanılıyor ondan dolayı güvenemiyorum 2. El.
Topladığınız sistem bize gözükmüyor. Bağlantı bırakmak yerine parçaları seçtikten sonra ekran görüntüsü attın. Ayırca CF, SLI önerdiğimiz şeyler değil. CF yapmak yerine ilerde satılıp, üstüne bir miktar daha konularak tek ve güçlü bir kart alınabilir.
Düzelttim.

Şu anki topladığın anakart ile CF yapamazsın. En azından ASUS B350 Plus gerekir. Bunun yanı sıra o dandik Frisby PSU yetersiz kalıp 2 tane 580'i besleyemez. Bütün bunların yanı sıra hangi kafayla RX 580 CF "yaklaşık" 1080 Ti gücünde diyebiliyorsunuz? CF scaling hakkında bilginiz olmadığı da apaçık ortada. En iyi CF destekli oyunlarda bile GTX 1080'e yaklaşır, 1080 Ti'a yaklaştığı oyunlar olursa DX12/AMD taraflı avantajı olduğundandır. Ancak bunların avantajlarından çok dezavantajları da olacak. FPS düşmeleri, stutterlar ve daha bir çok sorun. Biraz CF kullanıcıların incelemelerini ve deneyimlerini okuyun, görürsünüz. Koşa koşa 1070/1080'e sarılırsın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı