RX 580 sistemde birçok mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Wicedia

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD Radeon RX 580
Anakart
A520M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 4500 6 Core
Herkese selam. 1.5 hafta önce yeni aldığım bilgisayarda birçok farklı mavi ekran hataları alıyorum. Servise gönderdim sorun çözüldü dediler ama halen almaya devam ediyorum. Bu konu hakkında desteklerinizi bekliyorum. İnternetteki tüm çözüm yollarını denedim ama hala sonuca ulaşamadım, kafayı yemek üzereyim. Teşekkürler.

Minimup hataları.

071223-6343-01.dmp, 071223-10578-01.dmp, 071223-10531-01.dmp,
071223-7203-01.dmp,

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum inan bana bunlara kafa yormak yerine, temiz bir kurulum ile sorunlarının çözülüp çözülmediğine şahit olabilirsin.
Eğer sistemi aldığın yerde Windows yüklenip sana verildiyse, inan bana onların yüklediği Windows'tan bir hayır bekleme. Genelde sürücüleri hep tavsiye edilmeyen yol olan sürücü kurma programlarıyla kurup gönderiyorlar. Bu da yanlış sürücülerin yüklenmesi ve sonucunda çakışma sonucu ölüm ekranı alman olası.
Çak bi format, sistemin kendine gelsin.

Memtest86 hemen acil bir an önce.
MODULE_NAME: hardware. IMAGE_NAME: memory_corruption.

Vanguard kaldırın.

Disk hatası gördüm ama bununda sanal bellek ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Norton kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız kaldırın.

Memtest86 hemen acil bir an önce.
MODULE_NAME: hardware. IMAGE_NAME: memory_corruption.

Vanguard kaldırın.

Disk hatası gördüm ama bununda sanal bellek ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Norton kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız kaldırın.
Norton kullanmıyorum hocam, test yapıp sizinle paylaşayım mı?

Kullanmıyorsanız sıkıntı yok zaten emin olamamıştım. Memtest86 acilen yapın, evet. Uzun sürebilir.

Yaptiniz mi?
Hocam teknik servis ürünü komple değiştireceğini söyledi. Tüketici hakem heyeti vs muhabbeti yapınca. Seri numarasını aldım gönderip bekleyeceğim. Çok teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı