RX 580 sistemde CS 1.6 performansdı düşük

gokaybalkis

Centipat
Merhalar, öncelikle sistemimi tanıtayım;

İşlemci: Ryzen 3 1200 AF
Anakart: TUF Gaming B450 PRO GAMING
RAM: 8 GB 3000MHz
Ekran Kartı: RX 580 8 GB

Yeni nesil oyunlarda FPS ile ilgili bir problemim yok fakat eski nesil CS 1.6 oyununda adamların çok olduğu yerlerde FPS 100'ün altına düşüyor. Bu neden kaynaklı olabilir? AMD'nin bu oyunda optimizasyon sorunumu var acaba bilemedim. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhalar, öncelikle sistemimi tanıtayım;

işlemci: Ryzen 3 1200 AF.
anakart: TUF Gaming B450 PRO GAMING.
RAM: 8 GB 3000MHz.
ekran kartı: RX 580 8 GB.

Yeni nesil oyunlarda FPS ile ilgili bir problemim yok fakat eski nesil CS 1.6 oyununda adamların çok olduğu yerlerde FPS 100'ün altına düşüyor. Bu neden kaynaklı olabilir? AMD'nin bu oyunda optimizasyon sorunumu var acaba bilemedim. Bilen varsa yardım edebilir mi?

Belki CS 1.6'nın optimizasyonundan olabilir mi?

Konu ile alakasız denilebilir ama denilmesin. Oyun orijinal mi? Ben geçen gün indirimden CS aldım Steam'de. Bundan önce, ne yalan söyleyeyim korsan oynuyordum yıllardır. Eskisine nazaran performans artışı kesinlikle oldu. Pingim bile daha stabil orijinal versiyonda. Bununla alakalı olabilir.

Konu ile alakasız denilebilir ama denilmesin. Oyun orijinal mi? Ben geçen gün indirimden CS aldım Steam'de. Bundan önce, ne yalan söyleyeyim korsan oynuyordum yıllardır. Eskisine nazaran performans artışı kesinlikle oldu. Pingim bile daha stabil orijinal versiyonda. Bununla alakalı olabilir.

Oyun orjinal steamdan oynuyorum.

Uzun zamandır CS 1.6 oynayamadığım için kesin bir şey söyleyemem ancak DirectX sürümüyle alakalı olabilir.

Nasıl düzeltebilirim ?

Belki CS 1.6'nın optimizasyonundan olabilir mi?

Bilemiyorum işte o yüzden açtım konuyu bilen birisi varsa yardım eder diye düşünerek açtım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı