RX 580 sistemde CS:GO düşük FPS

Makaleler
2
Arkadaşlar Apex Legends ve FH3'de en yüksekte 70-80 FPS alıyorum Valorant 200-250 falan alıyorum CS:GO'da FPS 60-100'e düşüyor neden böyle diğer oyunlarda hiç sıkıntı yok CS:GO'yu 1080P en yüksekte oynuyorum ve darboğaz olmuyor.

PC özellikleri.
i5 9400F.
RX 580 8 GB.
8 GB 2666MHz RAM.
H310 anakart.
500GB SSD.
600W 80+Bronze PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO oyun motoru eski diye biliyorum, ondan olabilir. Bende de R5 2600, RX 590, 8x2 16 GB RAM var senin dediğin değerlerden alıyorum. Bu arada bu sistemin hakkı 16 GB RAM. Eğer bütçe varsa aynı model RAM'den ekleyebilirsin. Belki başka bir sebebi de olabilir, konuyu ben de takip ediyorum.

Isı değerlerini kontrol etmeni tavsiye ederim. CS:GO işlemciye yük bindiren bir oyun diye hatırlıyorum ve işlemciniz fazla ısınırsa tam performansını kullanamaz. Oyun içerisinde iken bilgisayarın sıcaklık değerlerini kontrol edin. Bunu MSI AfterBurner programı ile yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer sisteminde ısınma sorunu varsa kasa temizliği ve termal macun değişimini öneririm.

Büyük ihtimal CS:GO'dan olabilir son guncellemede FPS dalgalanmaları olabiliyor diye duymustum. Örneğin 200 FPS'de iken 60'lara falan duse biliyor sunuz. Siz onlara takilmayin. Eger Ryzen bir sistem kullanmiyorsaniz RAM miktariniz CS için iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı