RX 580 sistemde Cyberpunk 2077 kasıyor

benhan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. sistemimde Sapphire RX 580 8 GB, Ryzen 5 2600X, 8 GB RAM var.

Oyunda Low grafikler de bile 40 50 FPS civarı dolasıyor şehir içi zaten 30 25 20 düşüyor sistemim de bir sıkıntı mı var yoksa oyunu mu kaldırmıyor anlayamadım sorun yaşayan arkadaşlar varsa veya herhangi bir arkadaş yardımınızı bekliyorum.

İyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba. Sistemimde Sapphire RX 580 8 GB, Ryzen 5 2600X, 8 GB RAM var.

Oyunda Low grafikler de bile 40 50 FPS civarı dolasıyor şehir içi zaten 30 25 20 düşüyor sistemim de bir sıkıntı mı var yoksa oyunu mu kaldırmıyor anlayamadım sorun yaşayan arkadaşlar varsa veya herhangi bir arkadaş yardımınızı bekliyorum.

İyi forumlar.

Oyunu kaldıramıyor

Diğer oyunlarda FPS değerlerin normal mi?
cs valorant 200 üstü alıyorum. Şuan mafia 3 de oynuyorum onda da durum bu şekilde ne önerebilirsin?
Aynı karta sahibim aynı sorunu yaşadım. Low'da oynamaya çalışayım dedim en azından bitireyim ama onda bile sabit 60 FPS duramıyor oyun. Hayır 60 FPS veriyor ama gene kasıyor zaten.
Sanırım optimize edilmesini beklicez oyunun artık yapıcak bir şey yok üzücü bir durum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı