RX 580 sistemde GTA 5 FPS çok düşük

İşletim sistemi
Windows 10

elmas312125

Hectopat
Dün GTA 5'e yeni gelen heiste girmiştim FPS acayip bir düşüş yaşadı hatta bir noktadan sonra 35 40'larda sabit kaldı sonrada 25'lere kadar düştü heistten çıkıp Online girdim 75 FPS alırken birden 45 50'lere düştü bunun sebebi nedir acaba?

XFX RX 580 8 GB.
Gigabyte B450M S2H.
Ryzen 5 1600 12nm.
8 GB RAM.
Ekranım 12 yıllık bir ekran acaba optimizasyondan mı oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı kullanım değerlerini yazın.
İşlemci kullanım değerlerini yaz.
Sadece GTA V'de mi var sorun?

GTA 5'in kendinde herkeste yaşanan donma sorunları var. Yani sizle alakalı veya tek sizde yaşanan bir durum değil. Şuanda GTA 5 sıkıntılı.
Yani heistte uçaktna indikten sonra fps 45 50 lerde takılı kaldı 50 den yukarısı göremedim normalde 70 80 bile alabiliyordum
Ekran kartı kullanım değerlerini yazın.
İşlemci kullanım değerlerini yaz.
Sadece GTA V'de mi var sorun?
diğer oyunlarda bazılarında yaşıyorum sıkıntıyı örneğin CS:GO'da donmalar çok fazla oluyor Kafadan yediğimde yada bomba yediğimde çok fazla takılıyor ve fpslerde 90'a düşebiliyor

Sorun büyük ihtimal RAM.
8 GB RAM oyunlar için yetersiz olabiliyor.
Özellikle oyun oynarken arkada Google Opera gibi RAM kullanan uygulamalar açarsan donmalar yaşaman normal.
Bir 8 GB RAM daha al en kısa zamanda. Ayni RAM'den 2x8 yapmalısın.

Sorun büyük ihtimal RAM.
Özellikle oyun oynarken arkada Google Opera gibi RAM kullanan uygulamalar açarsan donmalar yaşaman normal.
Teşekkürler tavsiyeniz için
GPU kullanımı heistte 100 bazende 10 9 8 düşebiliyordu
Sorun büyük ihtimal RAM.

Heistteyken çok fazla zorlandı bilgisayar fanının hızları yükselmişti sıcaklıkta öyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı