RX 580 sistemde Valorant ayarları nasıl olmalı?

EmirNaldelen3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, AMD Ryzen 5 4500, AMD Radeon RX 580 için Valorant oyun içi ayarlarını zahmet olmaz ise atabilir misiniz? 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU tepkime süresine ve gecikme sürelerine göre kendi ayarlarım şu şekilde.

Çok izlekli görselleştirme: Açık
Materyal Kalitesi: Yüksek (Orta yapabilirsin.)
Doku Kalitesi: Düşük
Ayrıntı Kalitesi: Düşük (Orta yapabilirsin gözüne hitap etmiyorsa.)
Arayüz Kalitesi: Düşük
Vinyet: Açık (Kenarları siyahlaştırıyor daha iyi odaklanmayı sağlıyor istersen kapatabilirsin.)
VSync: Kapalı
Kenar Yumuşatma: FXAA (Performans çok düşüyorsa hiçbiri yapılmalı. MSAA olanlar gecikme arttırıyor.)
Eşyönsüz filtreleme: 8X (Performansın için 4X ya da 2X yapabilirsin)
Netliği Arttır: Açık (daha parlak ve net görünüyor yine sanakalmış performans etkisi pek yok.)
Deneysel Keskinleştirme: Kapalı
Bloom: Kapalı
Bozulma: Kapalı
Atılan Gölgeler: Kapalı

En düşük ayarlarda RYZEN 5 5500 ve RX 580 8GB ile 350Fps alıyorum.
Nasıl 350FPS hocam 1080p ayarlarda mı? Ortalama 350FPS almanız o işlemci ile çok zor.

Düşük hocam FPS ben 4 GB ekran kartiyla i5 11. Nesille yani laptop onunla 260 zorluyorum sizde sıkıntı var
Hocam işlemci ağırlıklı olduğu için ekran kartının o kadar önemi yok valorant performansınızda. İşlemciniz daha çok etkiliyor.

Nasıl 350FPS hocam 1080p ayarlarda mı? Ortalama 350FPS almanız o işlemci ile çok zor.

Hocam işlemci ağırlıklı olduğu için ekran kartının o kadar önemi yok Valorant performansınızda. İşlemciniz daha çok etkiliyor.

6 çekirdek 2.7GHz islemciyle maksimum 4.5GHz 250 zorladım ASUS TUF gaming laptop bence bunun 350'den fazla alması gerekiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı