A AmIsAre Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Sistemimde AMD Ryzen 3 2200G işlemci, ASUS Dual RX 580 4 GB ve 16 GB RAM var. Ve Valorant'ta en düşük ayarlarda ortalama 110 150 arası alıyorum. Ama sürekli drop yiyorum. Normal mi? Ve internetimde sorun yok, yani drop ondan kaynaklı değil. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2021
Sistemimde AMD Ryzen 3 2200G işlemci, ASUS Dual RX 580 4 GB ve 16 GB RAM var. Ve Valorant'ta en düşük ayarlarda ortalama 110 150 arası alıyorum. Ama sürekli drop yiyorum. Normal mi? Ve internetimde sorun yok, yani drop ondan kaynaklı değil.
KS KS A AmIsAre Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #11 NoBMPR R8 dedi: İyi bir oran değil. Darboğaz sanki. Genişletmek için tıkla... Chitoge Kirisaki dedi: Hocam sisteminizde darboğaz var. Tek çare işlemci değiştirmek veya işlemciye overclock yapmak. Oynadığınız oyunlarda grafikleri olabildiğince yükseltinki darboğaz azalsın. Genişletmek için tıkla... sleepinnice dedi: O zaman darboğaz var bilgisayarda işlemci değiştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... tamam o halde teşekkür ederim Artı 0 Eksi
NoBMPR R8 dedi: İyi bir oran değil. Darboğaz sanki. Genişletmek için tıkla... Chitoge Kirisaki dedi: Hocam sisteminizde darboğaz var. Tek çare işlemci değiştirmek veya işlemciye overclock yapmak. Oynadığınız oyunlarda grafikleri olabildiğince yükseltinki darboğaz azalsın. Genişletmek için tıkla... sleepinnice dedi: O zaman darboğaz var bilgisayarda işlemci değiştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... tamam o halde teşekkür ederim