RX 580 sisteme 500W PSU yeterli mi?

Farpex

Centipat
Daha fazla  
500W Power Boost marka Power'im var. Sistemim şu an hazır 2-3 aydır güzel FPS'ler aliyorum ama monitör ve RAM yükseltmesi düşünüyorum. Sizce sıkıntı çıkarır mı?
Sistemim:
Ryzen 3 3100.
RX 580 4 GB Sapphire (kutusunda en az 500W Power veya daha fazla Watt alın diyordu ama dolar 8ken toplayınca PC'yi para bu Power'e yetti)
8 GB 3200 MHz RAM.
Gigabyte B450 M S2H.
160 GB HDD (Döküntü bilgisayarımdan sokmuştum )
480 GB SSD SATA.
Arkadaşlar bir de eski monitör kullanıyorum. Dönüştürücü ile hoparlör kulaklık ışıklı ekipmanlarım takılı.
8 ekstra RAM ve 24 inç monitör düşünüyorum.
Sizce bir sıkıntı çıkarır mı?

RAM yükseltmesinden önce, güç kaynağını değiştirin. C4 taşıyorsunuz sisteminizde.

500W Power Boost marka Power'im var. Sistemim şu an hazır 2-3 aydır güzel FPS'ler aliyorum ama monitör ve RAM yükseltmesi düşünüyorum. Sizce sıkıntı çıkarır mı?
Sistemim:
Ryzen 3 3100.
RX 580 4 GB Sapphire (kutusunda en az 500W Power veya daha fazla Watt alın diyordu ama dolar 8ken toplayınca PC'yi para bu Power'e yetti)
8 GB 3200 MHz RAM.
Gigabyte B450 M S2H.
160 GB HDD (Döküntü bilgisayarımdan sokmuştum )
480 GB SSD SATA.
Arkadaşlar bir de eski monitör kullanıyorum. Dönüştürücü ile hoparlör kulaklık ışıklı ekipmanlarım takılı.
8 ekstra RAM ve 24 inç monitör düşünüyorum.
Sizce bir sıkıntı çıkarır mı?
kardeşim merhaba discord verir misin iletişime geçmem lazım mümkünse

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00