RX 580 sisteme yükseltme önerisi

ati550

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba şu an halihazırda bulunan sistemimi yükseltmek istiyorum. Öncelikle kesin olarak bir anakart almak istiyorum çünkü hazır sistem almıştım. Aşırı dandik bir anakartım var. Onun dışında:

Ryzen 5 5500.
RX 580 8 GB.
2x8GB XPG DDR4 3200MHz CL16 RAM.
512 GB m2.NVMe SSD.

Genellikle Valorant oynuyorum. Onunu dışında çok nadir hikayeli oyun ve pes oynuyorum. Bir anakart önerisi ve yanında işlemci yükseltmek mantıklı geliyor bir de işlemci önerisi istiyorum. Kendi almayı düşündüklerim şunlar ama uyum sorunu vs öyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum.

A520mk V2 anakart.
Ryzen 5 5600 işlemci daha iyi mi onu bile bilmiyorum.

Merhaba şu an halihazırda bulunan sistemimi yükseltmek istiyorum. Öncelikle kesin olarak bir anakart almak istiyorum çünkü hazır sistem almıştım. Aşırı dandik bir anakartım var. Onun dışında:

Ryzen 5 5500.
RX 580 8 GB.
2x8GB XPG DDR4 3200MHz CL16 RAM.
512 GB m2.NVMe SSD.

Genellikle Valorant oynuyorum. Onunu dışında çok nadir hikayeli oyun ve pes oynuyorum. Bir anakart önerisi ve yanında işlemci yükseltmek mantıklı geliyor bir de işlemci önerisi istiyorum. Kendi almayı düşündüklerim şunlar ama uyum sorunu vs öyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum.

A520mk V2 anakart.
Ryzen 5 5600 işlemci daha iyi mi onu bile bilmiyorum.

Hocam genelde Valorant oynayan birisine bu bilgisayar gayet yeterli. Pes'dir FIFA'dır 2030'a kadar götürür bu bilgisayar bu oyunlarda. Hedeflediğiniz değerler nedir?
İlla yükseltme istiyorsanız sağlamından bir anakart ve işlemci takın. İleride ekran kartı yükseltmelerinde darboğaz olmaması için bunları yapın. 5-6 sene sonraki ihtiyaç ve bütçe durumunuza göre de ekran kartı alırsınız.

Hocam genelde Valorant oynayan birisine bu bilgisayar gayet yeterli. Pes'dir FIFA'dır 2030'a kadar götürür bu bilgisayar bu oyunlarda. Hedeflediğiniz değerler nedir?
şöyle açıkçası, oyun içinde 200-250fps alıyorum ama anlık drop çok oluyor. Akıcılık düşük geliyor bana. İnternet kafede 360hz ve akıcı oynamaya çok alıştım. Eğer 350-400 fps ve dropsuz şekilde oynayabilirsem monitörü de excaliburun yeni 300hzliği ile değiştirmeyi planlıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı