RX 580 sistemin Userbenchmark puanı düşük

Susee

Femtopat
Daha fazla  

Gördüğünüz gibi inanılmaz düşük test sonuçlarım. Bilgisayarımı alalı 1.5 yıl kadar oldu, İtopya'dan almıştım ve bugün Userbenchmark adlı program ile sağlık testi yapmak istedim. Sonuçlar gözlerimi yaşarttı resmen işlemcim sürünüyor gibi görünüyor. Bilgisayardan da çok anlamıyorum, aklıma bir arkadaşımın önerisiyle buraya sorayim dedim. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Forumda zaten sahte sonuçlar verildiği için yasaklanmış bir sitedir.

User bencmark bu yüzden yasaklı site zaten. Sen kullanım değerlerini vb at biz bakalım.

Yasaklı site derken?

Forumda yasaklı bir site çünkü çok yanlış sonuçlar veriyor dediğim gibi kullanım değerlerini ve sistemini at biz bakalım.

Forumda yasaklı bir site çünkü çok yanlış sonuçlar veriyor dediğim gibi kullanım değerlerini ve sistemini at biz bakalım.
-MSI 450M PRO-VDH Plus
-AMD Ryzen 5 1600
-MSI RX 580 Armor
-Toshiba TR200 serisi 480 GB SSD
-Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C16 1x8GB

Kullanım değerlerine nasıl bakabilirim bilmiyorum dediğim gibi bilgisayardan pek anlamıyorum.

-MSI 450M Pro-VDH Plus.
-AMD Ryzen 5 1600.
-MSI RX 580 Armor.
-Toshiba TR200 serisi 480 GB SSD.
-Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C16 1x8GB.

Kullanım değerlerine nasıl bakabilirim bilmiyorum dediğim gibi bilgisayardan pek anlamıyorum.

En basitinden görev yöneticisini ctrl+alt+delete aynı anda basıp açarsınız ve sonrasında sol altta yazan daha fazla ayrıntı basıp performansa basarsınız sonrasında ekran görüntüsü bile alsanız yeter.

Windows 10 varsa oyun içinde Windows + G ile Game Bar'ı açın. Performans bölümünde CPU GPU kullanımları var. İğne simgesine tıklayıp sabitlerseniz oyun sırasında da görebilirsiniz.

Alternatif olarak MSI Afterburner indirip oyun içi gösterge kurulumu yapabilirsiniz. Technopat YouTube sayfasında rehberi mevcut.

Yasaklı site derken?

Ayrıca oyun oynuyorsanız oyun esnasında arkadaşın dediği gibi Windows + g yaparak hızlıca ekran görüntüsü alıp yollarsanız oyun esnasında normal mi değil mi bakabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…