RX 580 takılı sistem CS:GO'da 30-40 FPS veriyor

CrawS

Decapat
Arkadaşlar Gigabyte Aorus RX580'e geçiş yaptım her şey iyi hoş güzel. Eksiksiz bir şekilde kurulumları da yaptım fakat CS:GO'da FPS 30-40 alıyorum. Driveri kaldırıp tekrar yüklediğimde düzeliyor 300'e kadar çıkıyor FPS ama yeniden başlattığım zaman bilgisayarı tekrar FPS düşüyor. Bunun sebebi nedir, ben hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
yazamıyordum kusura bakmayın arkadaşlar teşekkür ediyorum ilginiz için mute atıldığı için konuyu farklı şekilde forumlarda aratarak çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için sorun wattman dan kaynaklanıyormuş işte şöyle çözdüm;

EDİT:w10 da başlat menüsüne sağ tıklayın güç seçeneklerini açın sağdan ek güç ayarını açın sonra soldan güç düğmelerine yapılacakları seçin ve yukarda göreceksiniz şuanda kullanılamıyan ayarları değiştire basıp alttaki hızlı başlatmayı aç (önerilen) tikini kaldırın wattman ayar tutmama sorunu çözülüyor yaşayan arkadaşlara duyurulur .

video anlatım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı