RX 580 tek fanı çalışmıyor

Logantvs

Kilopat
Daha fazla  
Sapphire RX 580 8 GB kullanıyorum ne yaparsam yapayım tek fanı çalışmıyor fanların yerini değiştirdim yine çalışmadı manuel olarak hızı artırdım tek fan hiç çalışmıyor hazır kasa olarak almıştım 1 sene oldu bir öneriniz var mı direk garantiye mi yollayayım?

Sapphire RX 580 8 GB kullanıyorum ne yaparsam yapayım tek fanı çalışmıyor fanların yerini değiştirdim yine çalışmadı manuel olarak hızı artırdım tek fan hiç çalışmıyor hazır kasa olarak almıştım 1 sene oldu bir öneriniz var mı direk garantiye mi yollayayım?
Garantiye yollayabilirseniz daha iyi olur...

1 senedir çalışmıyor ve niye yeni garantiye gönderme gereksinimi duyuyorsunuz? Garantiye gönderin. Eğer içini açtıysanız garanti dışı kalacaktır. Eğer böyle olursa kendiniz değiştirebilirsiniz.

1 Senedir çalışmıyor ve niye yeni garantiye gönderme gereksinimi duyuyorsunuz? Garantiye gönderin. Eğer içini açtıysanız garanti dışı kalacaktır. Eğer böyle olursa kendiniz değiştirebilirsiniz.

Bunu 1 senedir bilmiyorum sonradan fark ettim YouTube ve Twitch ile uğraştığım için gönderemedim dün gece oyun oynadım ve ekran kartı fanı deli gibi çalışıyordu ikisi birden çalışsaydı bu kadar gürültü olmazdı ve sıcaklık daha iyi düşerdi o yüzden konu açmak istedim.
Garantiye yollayabilirseniz daha iyi olur...

Pandemi döneminin ortalarında yazmıştım garantiye yollamak için ama 1 ay sürer dediler o kadar bekleyemem diye göndermedim şimdi tekrar yazacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı