Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 5 Nisan 2020 #11 BIOS sıfırlayın. BIOS Sıfırlama Rehberi - Technopat Sosyal Bu yöntemlerden herhangi biri olur.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.668 Makaleler 21 Çözümler 97 5 Nisan 2020 #12 BIOS'dan ekran kartına hiçbir şey yapamazsın onun için ya Wattman ya da Afterburner kullanacaksın. BIOS'dan işlemcinin voltajı ile oynayabilirsin.
BIOS'dan ekran kartına hiçbir şey yapamazsın onun için ya Wattman ya da Afterburner kullanacaksın. BIOS'dan işlemcinin voltajı ile oynayabilirsin.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 5 Nisan 2020 #13 RX58000 dedi: Bu videodan yaptım biosdan yaptım ben ordq 1300 diyodu bende 1300 e çektim ilk defa yaptığım için. Evet açılıyor sonra bi anda siyah ekran veriyor klavyenin ışığı sönüyor açtıktan sonra oyuna girince oluyor bu olay. Genişletmek için tıkla... Bu arada her zaman mı yapıyor sorunu?
RX58000 dedi: Bu videodan yaptım biosdan yaptım ben ordq 1300 diyodu bende 1300 e çektim ilk defa yaptığım için. Evet açılıyor sonra bi anda siyah ekran veriyor klavyenin ışığı sönüyor açtıktan sonra oyuna girince oluyor bu olay. Genişletmek için tıkla... Bu arada her zaman mı yapıyor sorunu?
emresalvation Hectopat Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek biyolog 5 Nisan 2020 #14 Siz ekran kartına değil işlemciye müdahale etmişsiniz. Eğer nu videodakileri yaptıysanız. Biosu sıfırlarsanız.
Siz ekran kartına değil işlemciye müdahale etmişsiniz. Eğer nu videodakileri yaptıysanız. Biosu sıfırlarsanız.
R RX58000 Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 81 5 Nisan 2020 #15 Silinen üye dedi: Bu arada her zaman mı yapıyor sorunu? Genişletmek için tıkla... Evet emresalvation dedi: Siz ekran kartına değil işlemciye müdahale etmişsiniz. Eğer nu videodakileri yaptıysanız. Biosu sıfırlarsanız. Genişletmek için tıkla... Düzelirmi peki ?
Silinen üye dedi: Bu arada her zaman mı yapıyor sorunu? Genişletmek için tıkla... Evet emresalvation dedi: Siz ekran kartına değil işlemciye müdahale etmişsiniz. Eğer nu videodakileri yaptıysanız. Biosu sıfırlarsanız. Genişletmek için tıkla... Düzelirmi peki ?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 5 Nisan 2020 #16 RX58000 dedi: Evet Düzelirmi peki ? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaptınız mı? Düzelmiş olması gerekiyor.
RX58000 dedi: Evet Düzelirmi peki ? Genişletmek için tıkla... Dediğimi yaptınız mı? Düzelmiş olması gerekiyor.
R RX58000 Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 81 5 Nisan 2020 #17 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Dediğimi yaptınız mı? Düzelmiş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Dediğimi yaptınız mı? Düzelmiş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım biosu sıfırladım sonra pubg mobile giriyim dedim girdim 10 dk sonra yine aynı şey oldu.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Dediğimi yaptınız mı? Düzelmiş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Dediğimi yaptınız mı? Düzelmiş olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım biosu sıfırladım sonra pubg mobile giriyim dedim girdim 10 dk sonra yine aynı şey oldu.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 5 Nisan 2020 #18 RX58000 dedi: Maalesef Yaptım biosu sıfırladım sonra pubg mobile giriyim dedim girdim 10 dk sonra yine aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını garantiye verin.
RX58000 dedi: Maalesef Yaptım biosu sıfırladım sonra pubg mobile giriyim dedim girdim 10 dk sonra yine aynı şey oldu. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını garantiye verin.
R RX58000 Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 81 5 Nisan 2020 #19 emresalvation dedi: Siz ekran kartına değil işlemciye müdahale etmişsiniz. Eğer nu videodakileri yaptıysanız. Biosu sıfırlarsanız. Genişletmek için tıkla... Biosu sıfırladım ama hiç bir değişiklik olmadı yine aynı sorun. Silinen üye dedi: Ekran kartını garantiye verin. Genişletmek için tıkla... Vatan virüs nedeniyle kapalı garantiyede gönderemiyorum ne yapmam lazım
emresalvation dedi: Siz ekran kartına değil işlemciye müdahale etmişsiniz. Eğer nu videodakileri yaptıysanız. Biosu sıfırlarsanız. Genişletmek için tıkla... Biosu sıfırladım ama hiç bir değişiklik olmadı yine aynı sorun. Silinen üye dedi: Ekran kartını garantiye verin. Genişletmek için tıkla... Vatan virüs nedeniyle kapalı garantiyede gönderemiyorum ne yapmam lazım
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 5 Nisan 2020 #20 RX58000 dedi: Biosu sıfırladım ama hiç bir değişiklik olmadı yine aynı sorun. Genişletmek için tıkla... İşlemci kolay kolay zarar görmez.Üstünde tepinmedikten sonra,eğer şüpheleniyorsanız gönderin servise.
RX58000 dedi: Biosu sıfırladım ama hiç bir değişiklik olmadı yine aynı sorun. Genişletmek için tıkla... İşlemci kolay kolay zarar görmez.Üstünde tepinmedikten sonra,eğer şüpheleniyorsanız gönderin servise.