RX 580 Undervolt stabilite testi

Mugetsuu

Hectopat
RX580 Armor OC 8G ekran kartıma undervolt yaptım ama şu an -70MV civarında peki stabil olup olmadığını nasıl test edebilirim? Şimdiden teşekkürler.

3D mark time SPY testi yapabilirsin. Testi tamamlıyorsa stabildirki -70MV düşük bir değer, sorun olacağını sanmıyorum.

-90MV de bu sonuçları aldım çökme gibi bir durum yaşamadım şu an 1 tık arttırayim mi yoksa böyle kalsınmı sıcaklık değerleri tatmin edici dediklerinize göre hareket edeceğim.

1600543278564.png

-90MV de bu sonuçları aldım çökme gibi bir durum yaşamadım şu an 1 tık arttırayim mi yoksa böyle kalsınmı sıcaklık değerleri tatmin edici dediklerinize göre hareket edeceğim.

Eki Görüntüle 674113

Her karta göre farklılık gösterir, fakat bende RX580 kullanıyorum ve -130MV'de sıkıntı yaşamadım. -100MV rahatlıkla olacağını düşünüyorum. Sıcaklık değerleri iyise, -100MV'den sonra denemenize gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı