RX 580 undervolt

bilalkayaky

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, RX 580 bir ekran kartı kullanıyorum. RX 580 undervolt rehberi'nde ki ayarları yaptım ama crash alıyorum. AMD ayarlarım şu şekilde.
Sistemim: i5 9400 F
RX 580 4 GB Pulse
16 GB RAM

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    296,6 KB · Görüntüleme: 105
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    Ekran Görüntüsü (3).png
    318,5 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar merhaba, RX 580 bir ekran kartı kullanıyorum. RX 580 undervolt rehberi'nde ki ayarları yaptım ama crash alıyorum. AMD ayarlarım şu şekilde.
Sistemim: i5 9400 F
RX 580 4 GB Pulse.
16 GB RAM.

İlk olarak yeni driver sürümü olan adrenaline i kur daha fazla FPS alırsın ve daha kolay ayar yaparsın yeni sürümleri kurduğunda söyle bana yardım edeyim.

Hocam allah için bana
İlk olarak yeni driver sürümü olan adrenaline i kur daha fazla FPS alırsın ve daha kolay ayar yaparsın yeni sürümleri kurduğunda söyle bana yardım edeyim.
Hocam bana yardım ederseniz sevinirim ama ben öyle çok anlamıyorum benim dual 580 im var undervolt yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim ama bana tane tane güzel anlatın anlayayım mesela crash mi verdi size söylim yada 10 10 20 20 neyse artıralım yada azaltalım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı