RX 580 Afterburner undervolt

Bu yaptığın undervolt işleminden sonra FPS düşüşü normal fakat FPS'yi biraz daha arttırmak istiyorsan Core voltage yi -100'den 0'a doğru değiştirebilirsin.
Undervolt işleminden sonra FPS düşüşü nasıl normal? Ben normal değil diye biliyorum çünkü herhangi bir saati kısmıyorsun sadece "fazla verilen" voltaj miktarını düşürüyorsun. Düşse bile 50 FPS düşmesi çok fazla. Bir yanlışlık yapmadığınıza emin misiniz? Ya da AMD Radeon ayarlarından deneyebilir misiniz yapmayı?

Yapan arkadaş sadece -100 Mv'luk düşüşten sonra 50 FPS'lik bir düşüşten bahsediyor. Başka bir değişiklik yapmadıysa, bu neden kaynaklanabilir ki?
Başka hiçbir şeyi değiştirmedim hocam sadece cpu core voltageyi -100 yaptım. Çok yararlı oldu ama Call of Duty Modern Warfare Reamstered'da bile 89 dereceydi şimdi 75 ile 76 arasında bencede fps düşüşü normal ama bilen birine sorayım dedim. İyi günler. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı