RX 580 Valorant oyundan atıyor ve ekran gidiyor

Morg34

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

1-2 hafta öncesine kadar bilgisayarımda hızlıca gezinebiliyor ve akışkan bir şekilde Valorant oynayabiliyordum. Fakat AMD'nin getirmiş olduğu son güncellemeden sonra her şey ters gidiyor.
Valorant'ta çok sık drop yiyorum ve oyundan atıyor ekran tamamen gidiyor. PC'yi baştan başlatmak zorunda kalıyorum.
Ayrıca Opera'ya bile 10 dakikada girebiliyorum.
Virüsten şüpheleniyorum. Ücretsiz kapsamlı bir tarama yapabileceğim program önerir misiniz?

PC özellikleri;
  • RX 580 8 GB.
  • MSI H310M PRO VD Plus.
  • i3-9100F

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemleri uyguladım,

1-) MSI Afterburner programını indirip açıyoruz.
2-) ayarlar bölümüne gelip "genel ayarlar" sekmesini açıyoruz.
3-) en aşağıya inip "resmi sınırlar dışındaki hız aşırtma ekran modunu sıfırla" tiki açıksa kapatıyoruz.
4-) ekran kartının kesin değerler vermesi için onun altında bulunan "enable unfied GPU usage monitöring" seçeneğini aktif hale getiriyoruz.
5-) MSI Afterburner ayarları uygula dedikten sonra programı aşağıya alıyoruz.
6-) denetim masası>güç seçenekleri'ne giriyoruz.
7-) sol tarafta bulunan yazılardan "güç düğmelerinin yapacaklarını seçin" e tıklıyoruz.
8 şu anda kullanılamayan ayarları değiştir" seçeneğine basıp aşağıda bulunan kutucuklardan hızlı başlatmayı kapatıyoruz.

Ve şu an Valorant'ta herhangi bir problem yaşamıyorum.

Eğer sorun tekrarlarda DDU'dan driverları silip bir önceli sürümü yükleyip deneyeceğim, rapor ederim.

Bu işlemleri uyguladım,

1-) MSI Afterburner programını indirip açıyoruz.
2-) ayarlar bölümüne gelip "genel ayarlar" sekmesini açıyoruz.
3-) en aşağıya inip "resmi sınırlar dışındaki hız aşırtma ekran modunu sıfırla" tiki açıksa kapatıyoruz.
4-) ekran kartının kesin değerler vermesi için onun altında bulunan "enable unfied GPU usage monitöring" seçeneğini aktif hale getiriyoruz.
5-) MSI Afterburner ayarları uygula dedikten sonra programı aşağıya alıyoruz.
6-) denetim masası>güç seçenekleri'ne giriyoruz.
7-) sol tarafta bulunan yazılardan "güç düğmelerinin yapacaklarını seçin" e tıklıyoruz.
8 şu anda kullanılamayan ayarları değiştir" seçeneğine basıp aşağıda bulunan kutucuklardan hızlı başlatmayı kapatıyoruz.

Ve şu an Valorant'ta herhangi bir problem yaşamıyorum.

Eğer sorun tekrarlarda DDU'dan driverları silip bir önceli sürümü yükleyip deneyeceğim, rapor ederim.
Hayırlı olsun umarım bir daha hata almazsınız. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı