RX 580 ve HD 6670 Crossfire olmadan birlikte çalışır mı?

marazfati

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimde RX 580 var. Bu kartın yanına Radeon HD6670 ilave edersem iki kartı da aynı anda kullanabilir miyim? Bu arada çift monitör kullanıyorum. Crossfire değil, kartları farklı monitörlere bağlamaktan bahsediyorum, böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anladığım kadarı ile arkadaş monitörleri kartlara teker teker bağlamak istiyor. Technopat da bununla alakalı eski bir rehber vardı. Bir Geforce kart (sanırsam 980Ti dı) ile Quadro kartı aynı anda SLI yapmadan kullanmışlardı. Quadro bir monitörde render yaparken, Geforce ile diğer monitörde GTA 5 oynuyorlardı.

Hayır, en azından bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin. Yabancı kaynaklarda olur diyenlerin hiçbirinde de gözle görülür bir şey yok ortada. İki monitör için iki kart yerine, RX580'deki çıkışlardan birini daha kullanabilirsin dostum.
Şuan zaten tek kartla çift monitör kullanıyorum ,oyun sırasında diğer monitörde açık ,ve farklı işlem yaparken amacım ,rx580 üstüne düşen yükü birnebze azaltmak ,yani açıkçası 580 ile oynarken diğer kartla başka işlem yapılabilir mi? İşlemci iki farklı kartı bir arada idare edebilii mi? Bunu merak etmiştim teşekkür ederim.
Benim anladığım kadarı ile arkadaş monitörleri kartlara teker teker bağlamak istiyor. Technopat da bununla alakalı eski bir rehber vardı. Bir Geforce kart (sanırsam 980Ti dı) ile Quadro kartı aynı anda SLI yapmadan kullanmışlardı. Quadro bir monitörde render yaparken, Geforce ile diğer monitörde GTA 5 oynuyorlardı.
Evet kardeşim aynen öyle

Bu şekilde yük paylaşımı yapmak AMD kartlarda var mı bilmiyorum. Hatırladığım kadarı ile videoda windows üzerinden ayar yapmışlardı. Videoyu tekrardan bulup izlememiz gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı