Merhaba, benim bir sıkıntım var tüm oyunlarda değil ama çoğu oyunlarda bilgisayar CPU'yu %100 kullanıyor ve kasadan fena bir şekilde fan sesleri geliyor sorunu acaba darboğaz mı diye baktım fakat GPU kullanımı %90'na düşmüyor bunun sorunu nedir acaba? Sistemim de şu şekilde;
Uzamasın dedikçe beni alıntılıyorsunuz, hem de boş yere.
Asıl güçlü işlemciler daha az CPU kullanımına sahip olur, sen hiç 9900K'nın %100 kullanıldığını gördün mü? Şaka gibi ya.
Bu testi de buraya koyuyorum. Bir daha beni alıntılamayın, bilmeden de konuşmayın. RTX 2080Ti ile I9 9900K oyun tesi. İşlemci %40-50 civarı kullanılıyor çünkü güçlü bir işlemci.
Merhaba, benim bir sıkıntım var tüm oyunlarda değil ama çoğu oyunlarda bilgisayar CPU'yu %100 kullanıyor ve kasadan fena bir şekilde fan sesleri geliyor sorunu acaba darboğaz mı diye baktım fakat GPU kullanımı %90'na düşmüyor bunun sorunu nedir acaba? Sistemim de şu şekilde;
Bu testi de buraya koyuyorum. Bir daha beni alıntılamayın, bilmeden de konuşmayın. RTX 2080Ti ile I9 9900K oyun tesi. İşlemci %40-50 civarı kullanılıyor çünkü güçlü bir işlemci.
Burada demek istediğin şey önceki mesajında belirttiğin %80 kullanımın fazla olması durumunun daha güçlü işlemcilerde bu kadar olmadığı ve bu yüzden fazla olduğu buradan bu çok rahat çıkarılıyor. Ve bu dediğinin konuyla alakası yok, güçlü işlemcilerden bahsediyorsun konu başlığında 9100F yazıyor. %80 de fazla değil bilgisizliğini gözümüze sokmana gerek yok.
Kalmadı mı? Kanıt sunmadan konuşuyorsun, fikrini düzgünce izah edemiyorsun, "kim söyledi bunları babam mı? " deyip seviyesiz üsluba başvurdun diyorsun. En kısa zamanda doktora gitmeni öneririm.