RX 580 ve i5 4430S Sistem Nasıldır?

Asa Mitaka

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bu onumuzdeki yaz idare etmesi için uygun bütçeli sistem arıyordum, gözüme bu sistem çarptı. Alınır mı?
İleride i7 3770 veya i5 4790 takacağım, bu yaz su oyunları idare etse yeter.
  • Rainbow Six Siege
  • GTA V
  • PUBG
  • Rust
Simdi diyeceksiniz PUBG kaldırırsa GTA V de kaldırır ama işlemci ağırlıklı oldugu için ekledim :)

Screenshot_2019-06-21-13-15-52-208_com.sahibinden.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben bu onumuzdeki yaz idare etmesi için uygun bütçeli sistem arıyordum, gözüme bu sistem çarptı. Alınır mı?
İleride i7 3770 veya i5 4790 takacağım, bu yaz su oyunları idare etse yeter.
  • Rainbow Six Siege
  • GTA V
  • PUBG
  • Rust
Simdi diyeceksiniz PUBG kaldırırsa GTA V de kaldırır ama işlemci ağırlıklı oldugu için ekledim :)

Eki Görüntüle 406987
Rainbow gibi CPU sömüren oyunlarda bir miktar darboğaz yiyeceksin. GTA V, Rust ve PUBG için konuşacak olursak gayet akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynarsın.

i5 4790 diye bir işlemci yok. i7 4790 takabilirsin.
i7 3770 takamazsın.
Evet yanlış yazmışım özür dilerim
Ryzen işlemci neden takmıyorsunuz? Fiyatları ve performansları gayet güzel
Anakart uyumlu değil
Rainbow gibi CPU sömüren oyunlarda bir miktar darboğaz yiyeceksin. GTA V, Rust ve PUBG için konuşacak olursak gayet akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynarsın.
Akıcı oynarsin dediginiz i5 4430s icin gecerli degil mi

Evet yanlış yazmışım özür dilerim

Anakart uyumlu değil

Akıcı oynarsin dediginiz i5 4430s icin gecerli degil mi
Evet i5 4430s için geçerli, fakat dediğim gibi CPU'ya çok abanan oyunlarda bir miktar darboğaz yersiniz. Örneğin; Battlefield 1 ve 5, Rainbow Six Siege. GPU'ya yük bindiren oyunlarda ise çok akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynarsınız.

Evet i5 4430s için geçerli, fakat dediğim gibi CPU'ya çok abanan oyunlarda bir miktar darboğaz yersiniz. Örneğin; Battlefield 1 ve 5, Rainbow Six Siege. GPU'ya yük bindiren oyunlarda ise çok akıcı bir şekilde yüksek ayarlarda oynarsınız.
Hocam hiç test videosu bulamadım tahmininizce kaç fps verir r6 da ? En cok fps veren ayar ultra mıdır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı