RX 580 ve i5 9400F Sistemde Düşük FPS

SenturkLancaster

Femtopat
GPU: ASUS DUAL-RX580-O8G 256Bit 16X ekran kartı.
CPU: Intel Core i5-9400F 2.9 GHz LGA1151 9 MB cache 65 W
RAM: 16 GB 2666MHz DDR4.

Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce aldığım bilgisayarda Fortnite ve Star Wars jedi: Fallen order oyunlarında almam gereken FPS değerlerini alamıyorum. Sebebini açıklayabilirseniz sevinirim.(Bu arada SSD kullanıyorum ve oyunlar SSD'ye yüklü fakat SSD'nin sadece markasını biliyorum.)

Oynadığım tüm oyunlar ve FPS değerleri ise şu şekildedir.

CS:GO 250-500 FPS (500 çok çok nadir) hepsi orta ayarlar ve 1280X1024 çözünürlük (drop yok.)
LoL 200 FPS civarı hepsi orta ayarlar ve 2560X1440 çözünürlük (drop yok.)
GTA V 90-120 FPS çoğu düşük ayarlar ve 2560X1440(drop yok.)
Star Wars jedi: Fallen order 50-70 FPS hepsi yüksek ayarlar(drop yiyorum.)
Fortnite: Save the world 70-90 FPS orta-yüksek ayarlar(çok olmasa da drop yiyorum.)
Fortnite: Battle Royale 144 FPS sabit(drop yiyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver ile alakalı olabilir bazı gelen güncellemeler performans düşüklüğüne sebep olabiliyor bir sonraki yamada düzelebilir ya da virüs olabilir bir taratmanızı öneriririm sıcaklık değerlerinede bir bakın ısındığı zamanda drop olabiliyor.

GPU: ASUS DUAL-RX580-O8G 256Bit 16X ekran kartı.
CPU: Intel Core i5-9400F 2.9 GHz LGA1151 9 MB cache 65 W.
RAM: 16 GB 2666MHz DDR4.

Selamlar. Yaklaşık 2 ay önce aldığım bilgisayarda Fortnite ve Star Wars jedi: Fallen order oyunlarında almam gereken FPS değerlerini alamıyorum. Sebebini açıklayabilirseniz sevinirim.(Bu arada SSD kullanıyorum ve oyunlar SSD'ye yüklü fakat SSD'nin sadece markasını biliyorum.)

Oynadığım tüm oyunlar ve FPS değerleri ise şu şekildedir.

CS:GO 250-500 FPS (500 çok çok nadir) hepsi orta ayarlar ve 1280X1024 çözünürlük (drop yok.)
LoL 200 FPS civarı hepsi orta ayarlar ve 2560X1440 çözünürlük (drop yok.)
GTA V 90-120 FPS çoğu düşük ayarlar ve 2560X1440(drop yok.)
Star Wars jedi: Fallen order 50-70 FPS hepsi yüksek ayarlar(drop yiyorum.)
Fortnite: Save the world 70-90 FPS orta-yüksek ayarlar(çok olmasa da drop yiyorum.)
Fortnite: Battle Royale 144 FPS sabit(drop yiyorum.)

Oyun ayarlarından sizin için önemsiz olanları aşağıya çekebilirsiniz ve oyun oynarken arkada bir program çalışmadığına dikkat edin bu arada LoL'deki fpsinizi düşük buluyorsanız istemci ayarlarından tasarruf modu ve oyun esnasında istemciyi kapat butonunu,oyun içi ayarlardan karakter ana hatlarını ve anti alaisingi kapatmanızı öneririm.

Oyun ayarlarından sizin için önemsiz olanları aşağıya çekebilirsiniz ve oyun oynarken arkada bir program çalışmadığına dikkat edin bu arada LoL'deki fpsinizi düşük buluyorsanız istemci ayarlarından tasarruf modu ve oyun esnasında istemciyi kapat butonunu,oyun içi ayarlardan karakter ana hatlarını ve anti alaisingi kapatmanızı öneririm.
Yardımların için teşekkür ederim, fortnite ile alakalı ne yapmamı önerirsin?
Driver ile alakalı olabilir bazı gelen güncellemeler performans düşüklüğüne sebep olabiliyor bir sonraki yamada düzelebilir ya da virüs olabilir bir taratmanızı öneriririm sıcaklık değerlerinede bir bakın ısındığı zamanda drop olabiliyor.
Driver konusunda haklısın, yeni bir driver geldiğinde tedirgin oluyorum; çünkü driver konusunda çok da iyi gelmiyor bana amd.

Yardımların için teşekkür ederim, Fortnite ile alakalı ne yapmamı önerirsin?

Driver konusunda haklısın, yeni bir Driver geldiğinde tedirgin oluyorum; çünkü Driver konusunda çok da iyi gelmiyor bana AMD.

Dostum daha önce hiç Fortnite oynamadım ayarları ve oynayışa etkisi hakkında bir bilgim yok bir şey demem yanlış olur umarım yakın bir zamanda çözüm bulursun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı