RX 580 ve i7 3770 sistem için 500W PSU yeterli mi?

Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayarcı
RX580 Nitro+ i7 3770 4X kasa fanım var 2 tane RAM ve 1 SSD 1 HDD var markasız sertifikasız 500W PSU kullanıyorum bazı oyunlarda GPU anlık 0'a düşüp tekrar 99'a çıkıyor drop giriyor Mafia 3-AC Odyssey'de bazen reset atıyor bu Power yetersizligi midir?

RX580 Nitro+ i7 3770 4X kasa fanım var 2 tane RAM ve 1 SSD 1 HDD var markasız sertifikasız 500W PSU kullanıyorum bazı oyunlarda GPU anlık 0'a düşüp tekrar 99'a çıkıyor drop giriyor Mafia 3-AC Odyssey'de bazen reset atıyor bu Power yetersizligi midir?

İşlemciniz 22nm eski nesil bir işlemci bu yüzden yeni nesillere göre enerji tüketimi fazla ayrıca RX 580'de hiç az tüketen bir kart değil bu ikisine genelde herkes 600W hatta bütçe varsa 700W 80+ PSU önerir siz sertifikasız bir 500 Watt kullanıyorsunuz. Muhtemel droplarınız bu yüzden hocam.

Ekran kartın yüksek güç tüketen bir kart sistem elinde kalsın istemiyorsan acilen en az 500W 80+ bir PSU ya geçmen yine de içim elvermeyeceği için en azından 600W alman daha sağlıklı olacaktır.(80+ olmayan PSU lardan uzak dur sistemin kötü olmadığı sürece.)

Merhabalar konu dışı ama RX 580 ve i7 3770 Kullanımı nasıl oluyor beni bilgilendirir misin.

RDR2 12 GB 1600MHz RAM ile doku kalitesi Ultra Full HD diger ayarlar High MSAA mediumda 50FPS altına inmedim ama saint denis gibi şehirlerde düşebilir FPS ben daha oyunun başındayım ama çok memnunum sistemi çok ucuza topladım ve hiçbir oyunda Full HD'de kasmadı.
Ekran kartın yüksek güç tüketen bir kart sistem elinde kalsın istemiyorsan acilen en az 500W 80+ bir PSU'ya geçmen yine de içim elvermeyeceği için en azından 600W alman daha sağlıklı olacaktır.(80+ olmayan PSU'lardan uzak dur sistemin kötü olmadığı sürece.)

Bu gün yeni PSU alacağım artık.

RDR2 12 GB 1600MHz RAM ile doku kalitesi Ultra Full HD diger ayarlar High MSAA mediumda 50FPS altına inmedim ama saint denis gibi şehirlerde düşebilir FPS ben daha oyunun başındayım ama çok memnunum sistemi çok ucuza topladım ve hiçbir oyunda Full HD'de kasmadı.

Bu gün yeni PSU alacağım artık.
şey soracaktım hangi seçenekler arasında rx580 e yöneldiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı