RX 580 ve R5 2600 Sistem alınır mı?

SSD değişirse güzel sistem ama bu sefer de fiyat artıyor 1660S toplanabilecek bütçeye geliyor. 5500XT 8 GB yerine 1660S oneririm ben.

Hocam PC alma olayına bu yüzden adapte olamıyorum bütçe artıkça sermaye artıyor bu seferde kararsız kalıyorum
Hocam PC alma olayına bu yüzden adapte olamıyorum bütçe artıkça sermaye artıyor bu seferde kararsız kalıyorum
Hocam 1660 Super ekleyince 400 TL fark ediyor ama bütçemi çok aşıyor?

Toplu sistem olarak guzel sistem oraya 1660S eklemeyi kastetmedim ayri ayri toplanarak 1660S alinabiliyor o butceye. @277662 toplamis zaten.
Hocam RAM'den 8GB fedakarlık edip 1660S almaya değer mi yani? Bilmediğimden soruyorum teşekkür ediyorum ilgi alakanız için.

Hocam RAM'den 8GB fedakarlık edip 1660S almaya değer mi yani? Bilmediğimden soruyorum teşekkür ediyorum ilgi alakanız için.
Değer hocam. Ancak dediğim gibi RAM'ı arttırmadan faydasını göremezsin o fedakarlığın. Bence önce GTX1660S al ardından eline para geçince RAM'ı arttır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teknobiyotik P1 Killer 2019'un En İyi Sistemi! AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 512GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik Hocam galiba bu sistem kast ettiğiniz?

Değil ama o sistem de gayet güzelmiş hocam. Bütçen o kadar çıkabiliyor mu? Alacaksan SSD'yi ADATA SU630-650 dışı bir şey ile değiştir Geil kaliteli markadır ama SSD'leri nasıl bilmiyorum.
Tamamdır hocam bu paraya alınabilecek en iyilerindendir değil mi hocam?
Değil ama o sistem de gayet güzelmiş hocam. Bütçen o kadar çıkabiliyor mu? Alacaksan SSD'yi ADATA SU630-650 dışı bir şey ile değiştir Geil kaliteli markadır ama SSD'leri nasıl bilmiyorum.
Bu sistemde marka olarak Gail RAM iyi midir hocam? SSD'yi değiştirdikten sonra onu da mı değiştirelim?

Son düzenleme:
@HAYNA

Gördüğüm civarıyla öyle. Geil RAM'ler kalabilir kalitelidir ama ben SSD'sini daha önce duymadığım için seni uyarmak istedim belki günahını alıyoruzdur bir konu aç istersen.

@HAYNA

Gördüğüm civarıyla öyle. Geil RAM'ler kalabilir kalitelidir ama ben SSD'sini daha önce duymadığım için seni uyarmak istedim belki günahını alıyoruzdur bir konu aç istersen.
Hocam 5000 TL ile 5600xt sistem alınabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…