Anakart B450da1.
RX 580 8 GB.
R5 3600.
16 GB.
Sizce yükseltme yapılmalı mı? Ne gibi yükseltme yapılmalı? Alalı 6 ay falan oluyor, hala garantisi var kasanın. 12K aldım.
Eger dediğiniz oyunları oynamıyor ise arc B580 de düşünülebilir. Genelde önermem ancak hikayeli oyunlarda güzel performans veriyor.CS 2, Valorant gibi oyunlarla işim olmaz dersen sadece RTX 4060 en güzeli. AMD tarafınfa RX 6700 XT olabilir iklinci elden.
Bütçeniz nedir ve oynadığınız oyunlar neler?Anakart B450DA1.
RX 580 8 GB.
R5 3600.
16 GB.
Sizce yükseltme yapılmalı mı? Ne gibi yükseltme yapılmalı? Alalı 6 ay falan oluyor, hala garantisi var kasanın. 12K aldım.
Tüm oyunları oynuyorum sadece ekran kartını yukseltsem yeterli olurmu kiEger dediğiniz oyunları oynamıyor ise arc B580 de düşünülebilir. Genelde önermem ancak hikayeli oyunlarda güzel performans veriyor.
Bütçeniz nedir ve oynadığınız oyunlar neler?
Tüm oyunları oynuyorum sadece ekran kartını yukseltsem yeterli olur mu ki
Sadece ekran kartı yükseltmesi yeterli olmaz, 6700xt gibi bir karta geçsen darboğaz olur. Öyle bir yükseltme istiyorsan işlemci yükseltmesi şart. Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?Tüm oyunları oynuyorum sadece ekran kartını yukseltsem yeterli olurmu ki
1920 1080Sadece ekran kartı yükseltmesi yeterli olmaz, 6700xt gibi bir karta geçsen darboğaz olur. Öyle bir yükseltme istiyorsan işlemci yükseltmesi şart. Hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.