RX 580 vs GTX 1060

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    69
AMD'nin daha çok ısındığı bir hurafe. Yıllarca ağızdan ağıza yayılmış. Özellikle Sapphire markası sadece AMD'ye çalışır ve çok güçlü kartlar üretir.

Merhaba hocam, öncelikle aklınızdaki şu AMD ısınır tabularını yıkmanızı tavsiye ederim. Zira biraz araştırma yaparsanız zaten ne demek istediğimi anlayacaksınız bence. Tavsiye olayına gelirsek yine söyleyeceğim gibi tabiki burda önerilenlere bir bakın fakat en mantıklısı sizlerin karşılaştırma videoları ile karar vereceğiniz kart olmasıdır.

Not : Benim tavsiyem Rx590 indirimde ise kaçırmayın alın. İndirimi yakalayamazsanız bile ben RX580 derim, bir GTX1060 ve en son RX580 kullanan bir kullanıcı olarak.

Yani sende ne alemsin bütçe sıkıntısı yok derken aradaki farkı verecek kadar yok yani.
Böyle bir cevap vereceğini bildiğim için yorumumda bunun da cevabını vermiştim aslında. Neden aynı performansı veren iki ürün arasından daha pahalı olanı alasın? Aralarında ciddi fiyat farkı var.

Eğer hala daha ekran kartı almadıysan vatanda bilgisayardaki rx590'ı indirimli haliyle 1.600küsür liraya almak yerine bizdehesaplı.com'dan gtx1070 almak hemde aynı fiyata çok çok çok daha mantıklı ve karlı bir tercih olacaktır, elini çabuk tut derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…