Arkadaşlar çok klasik bir soru soracağım ama iki kart arasında kaldım. Bu gün birisi AMD sürücüleri iyi değil dedi güncelleme yapıca falan sapıtıyor dedi doğru mu sizce hangi kartı alayım?
Arkadaşlar bazıları forumu araştır falan diyecek ama ben AMD'nin sürücülerini de merak ettim bu yüzden sordum. O yüzden bu konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler.
AMD sürücüleri sorunlu değil, bunu diyen sallıyor aldırış etme. Crimson çıktıktan AMD sürücü konusunda Nvidia ile yarışır düzeye geldi, çok seri şekilde de oyunlara göre güncelleme yayınlıyor.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki RX 480/580, 1060'dan daha ucuz. Lütfen bana şimdi en ucuz 1060 fiyatını gösterme. Piyasa fiyatı olarak RX 480/580, 1060'dan daha ucuz. @BERWAR @Jannisary @JohnMacTavish
Hem, 1060, ileriye dönük bir kart değildir. Gerek DX 12 ve Vulkan performansı, gerekse VRAM sınırı.
Güç tüketimini gelirsek;
Birincisi: Evet, arada kayda değer bir fark var ancak bunu alan kullanıcıların neredeyse hepsi performans için alıyor.
İkincisi: Faturaya düşündüğünüz kadar yansımıyor.
Üçüncüsü: Yansısa dahi, abartılacak kadar değil ve aylık olduğu için insanlar rahatlıkla karşılıyabiliyor.