RX 580 vs GTX 1060

AYAZZ

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çok klasik bir soru soracağım ama iki kart arasında kaldım. Bu gün birisi AMD sürücüleri iyi değil dedi güncelleme yapıca falan sapıtıyor dedi doğru mu sizce hangi kartı alayım?

Arkadaşlar bazıları forumu araştır falan diyecek ama ben AMD'nin sürücülerini de merak ettim bu yüzden sordum. O yüzden bu konuyu açtım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1060 al, daha ucuz. Bir de arada güç tüketim farkı var. :)

Evde UFO mu çalıştırıyoruz sanki. :D
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki RX 480/580, 1060'dan daha ucuz. Lütfen bana şimdi en ucuz 1060 fiyatını gösterme. Piyasa fiyatı olarak RX 480/580, 1060'dan daha ucuz. @BERWAR @Jannisary @JohnMacTavish

Hem, 1060, ileriye dönük bir kart değildir. Gerek DX 12 ve Vulkan performansı, gerekse VRAM sınırı.

Güç tüketimini gelirsek;
Birincisi: Evet, arada kayda değer bir fark var ancak bunu alan kullanıcıların neredeyse hepsi performans için alıyor.

İkincisi: Faturaya düşündüğünüz kadar yansımıyor.

Üçüncüsü: Yansısa dahi, abartılacak kadar değil ve aylık olduğu için insanlar rahatlıkla karşılıyabiliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı