RX 580 vs GTX 970

mining yapıldıysa sakın alma çok yorulmuştur o 7/24 adam onu çalıştırıyor 10 senede geleceği noktaya adam onu 1 senede rahat getirir mining yaparak.

Mining yapıldıysa sakın alma çok yorulmuştur o 7/24 adam onu çalıştırıyor 10 senede geleceği noktaya adam onu 1 senede rahat getirir mining yaparak.

Yok miningden uzak duruyorum fakat
RX 500 serisi çok sıkıntılı 2. el de yani dolandırılmaktan falan tırsıyorum

GTX 970 yorgun bir kart. 1650 bakılabilir onun yerine, RX 580 mining yapılmadığının garantisini kimse veremez. Furmark testi + GPU-Z fotoğrafları isteyin, sıcaklıklara vs. bakalım.

Ayrıca bulabilirseniz 1060 3 GB'da iş görür, 6 GB bulamazsınız büyük ihtimalle ama onu da deneyin.

Hocam ASUS Phoenix buldum 1800'e 3 GB alınır mı?
Bir de MSI çift fanlı buldum aynı 1800 TL
2000 TL bandına 6 GB versiyon buldum

Hocam bu ekran kartı alınır mı?

Son düzenleme:
RX 580 8 GB iyidir hocam bu fiyatlara bakın mining olması sorun değil o kadar temiz ve yüksek sıcaklığa çıkmayan bi kart alın yeterli. Furmark testi isteyin.

Mining problemi 6 GB 1060 kartında da olabilir. RX 500 serisi sorunlu diyorsanız 1060 6 GB, AMD sorun değilse RX 580 8 GB. İkiside benzer güçlerde kartlar.

Burada olay size kalmış durumda, zaten GTX serisine DLSS/RT gibi özellikler yok, yine AMD'nin FSR'sini kullanacaksınız. Fakat Nvidia sürücü konusunda daha stabildir. İkinci el kartlarda riski düşüren bir etken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…